Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Suszoną wołowinę od kolegi bo był na wycieczce w juesej. Ostatni raz jadłem to z rok temu, ale widzę, że na allegro jest tego pełno. Pora zamówić do browarka opakowanie  :banderas:

Opublikowano

No sporo, ale cenowo mało opłacalne, bo prawie 15 zł za 100g.

Opublikowano

k2-_663971cd-aba4-497e-a8bc-4578e37805f5

Jadłem tą i powiem, że jednak ten smak bbq robi robotę i bardziej mi podeszło niż "original", które bazuje na soli, pieprzu i jakiś tam ziołach.

Opublikowano

Właśnie zjadłem sałatkę warzywną, ale chyba się psuła, bo była coś kwaśna. I tak siedzę i jem, zjadłem i dostałem smsa od laski, żeby tego nie jeść bo stare.

Ech życie płata nam figle.

Opublikowano

Grzybiarz, może chciała cię otruć? Przemyśl to!

Opublikowano

Raczej nie mogła wcześniej odpisać :/

ok, właśnie otworzyłem paczkę:

comment_qVyq6m3efnNs3qioesDfgTCDPWSIMqQ9

Paulo Coehlo powiedział kiedyś "jeżeli otworzysz paczkę Maltesers, to zjesz od razu wszystko". Miał rację.

Opublikowano

Lentilki. Oryginalne czeskie lentilki. Uwielbiam!

Opublikowano

No sporo, ale cenowo mało opłacalne, bo prawie 15 zł za 100g.

O ch.uj przesadziłem, 15 zł to 50g kosztuje.

Opublikowano

Pizza na spodzie z kalafiora. Coś pięknego, pełnowartościowy, smaczny posiłek.

Opublikowano

Robione w domu, mniej roboty niż przy normalnej pizzy. Rozmrozić kalafior, zetrzeć, dodać jajka, otręby żytnie i masz spód, na górę co chcesz. Masz w necie różne przepisy, ja tak ogólnie napisałem, bo kobieta robiła :kaz:

Opublikowano

Lentilki. Oryginalne czeskie lentilki. Uwielbiam!

Ze swojej strony dodam, zeby unikac ich tanich odpowiednikow ze wzgledu na utwardzany olej palmowy :/

Opublikowano

Znowu mały zakup na wieczór

comment_qVyq6m3efnNs3qioesDfgTCDPWSIMqQ9

To smakuje jak czipsy cukrowe, oblane czekoladą.

Oj, właśnie mi się jeden trafił bez polewy :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

To jest zaebiste. Podobnie jak zamienniki z biedry.

Opublikowano

No to ktory fan ostrego zarcia sie podejmie sprobowania tego?

Opublikowano

Mielony z ziemniakami  8)

Opublikowano

Puree z batatów, z ostrą papryką i łyżką musztardy Diżą. Mega wchodzi i komponuje się z kurczakiem.

Opublikowano

Jak sobie jakiś czas temu zrobiłem puree z batatów to po dwóch kęsach w kiblu wylądowało, za słodkie to było. Jakbym sobie puree z ziemniaków zrobił i zmieszał z kilkoma łyżkami cukru, coś ohydnego.

Opublikowano

Ja właśnie uwielbiam bataty, do zniwelowania tej słodkości fajnie jest dodać musztardę, Diżą jest spoko i w Biedrze teraz jest.

Diżą... lubię to słowo. Synowi tak na imię dam.