Opublikowano 29 maja 20168 l jak to dobrze wygląda, ja yebe A rzeczywiście smakuje jak hamburger dla nieporuchanych grubasów?
Opublikowano 29 maja 20168 l jak to dobrze wygląda, ja yebe A rzeczywiście smakuje jak hamburger dla nieporuchanych grubasów? Nawet lepiej, wyebałem prawie trzy takie i już zaczynałem mieć kłopoty z oddychaniem a mózg chciał jeszcze i jeszcze.
Opublikowano 29 maja 20168 l Ja kiedyś zjadłem dwa swojskie burgery na obiad i już kolacji nie musiałem jeść Ani śniadania.
Opublikowano 30 maja 20168 l @Yeah Bunny - za takiego hamburga dałbym spokojnie 15 zikos. Jaki był realny koszt wytworzenia takich pyszności? @Lucek - pyszności, aż ślina cieknie jak się na to patrzy.
Opublikowano 30 maja 20168 l Za 6 burgerow - kilogram wołowiny do zmielenia 24 zł - mąka 3 zł - poł masła 3,5 zł - mleko 2,5 zł - cebula 4 zł - boczek niecałe 9 zł - cukier, anyż i reszta przypraw oraz sezam, 16 zł razem wychodzi koło 62 zeta czyli zaokrąglajac dyszkę za burgera.
Opublikowano 30 maja 20168 l Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta.
Opublikowano 31 maja 20168 l Wczoraj jadłem tzw. smoczy owoc aka pitaja. No, ogólnie to nie warte tej ceny (22 zł/szt. dlatego wybrałem największą sztukę . Smakuje jak gruszka, a te kropki fajnie się rozgryza. Przyjemnie sie drąży łyżeczką Dobrze, że chociaż zdrowe jest. Edytowane 31 maja 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 31 maja 20168 l Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta. u nas był antrykot. nie zmielony, a drobno siekany. polecam
Opublikowano 31 maja 20168 l Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta.u nas był antrykot. nie zmielony, a drobno siekany. polecam o tak, dokładnie, siekać, a nie mielić
Opublikowano 31 maja 20168 l Mój pierwszy w życiu wegański burger, z ciecierzycy, jak jakiś lewak, ale absolutne 10/10. Serio w smaku to lepsze niż jakiekolwiek mięso. Jedyne co mi troszeczkę nie pasowało to sos bbq/chilli był po prostu za ostry i trochę mi zdominował smak całej reszty, no ale sam taki wybrałem. Następnym razem wezmę sobie łagodniejszy. Byłem tutaj https://www.facebook.com/umealublin/?fref=tsPolecam, gdyby ktoś był w Polsce D. Niestety byłem dość późno i nie było już zupy. Codziennie inne menu. Edytowane 31 maja 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Ceny adekwatne do Polski D. Burger za 13 zł W krakowie i warszawie są podobne ceny.
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Bluber a gdzie w trojmiescie najlepsze weganskie burgery mozna zjesc? Tyle dobrego sie nasluchalem o tych vege burgerach ze powoli zbieram sie zeby sprobowac
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Mają ok burgery (zalezy od dnia, raz dostalem takiego suchego kapcia, że nie dalo sie zjeść) w #vb vegan burgers niedaleko galerii bałtyckiej i też w tych okolicach w knajpie co się zwie avocado na wajdeloty też mają bardzo dobrego z sosem sliwkowym koniecznie weź (też coś koło 13zł stoją).
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Ceny adekwatne do Polski D. Burger za 13 zł W krakowie i warszawie są podobne ceny. U mnie zad.upie i się cenią, bo burgery wyceniają od 20 zł. W sumie tylko dwa lokale chyba je serwują No ale w Wrocu byłem w "jalapeno", to jadłem burgera za ponad dwie dychy. Tańszycvh chyba nie było:) To właśnie tu babka się spytała, czy ma wydać resztę https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274812-d5580890-Reviews-Jalapenos_Mexican_Grill-Wroclaw_Lower_Silesia_Province_Southern_Poland.html Edytowane 2 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 3 czerwca 20168 l od dłuższego czasu nie ma tej knajpy. poza tym to w sumie nawet nie była burgerownia (bardziej tex-mex), a już na pewno nie dobraz opcji wege polecam we wrocławiu green busa, za 2 dyszki+ to już masz ogromny zestaw z frytkami, a same buły to 15-18 zł (podobnie w złym mięsie, ale wybór tam mają mniejszy)Jeśli chodzi o mięsne, to też są tańsze i lepsze. Za 2 dychy dostaniesz burgera prawie wszędzie (poza soczewką) i to wcale nie w najbiedniejszej wersji