Opublikowano 10 czerwca 20168 l Bylem wczoraj po raz pierwszy zjesc ramen i mega sie zaskoczylem. Spodziewalem sie, ze bedzie co najwyzej ok, a z miejsca stal sie moja ulubiona zupa. zaplacilem 23zl za miche, a najedzony bylem przez kilka godzin. nastepny cel: cos weganskiego.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l A ja właśnie zjadłem gotowego łososia z kaparami i pomidorami. Takie gotowe żarcie z lodówki PoloMarketu. Piątaka to kosztowało i nawet dobre, podobno łosoś gotowany na parze, więc zdrowo
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Bylem wczoraj po raz pierwszy zjesc ramen i mega sie zaskoczylem. Spodziewalem sie, ze bedzie co najwyzej ok, a z miejsca stal sie moja ulubiona zupa. zaplacilem 23zl za miche, a najedzony bylem przez kilka godzin. A skąd? Niedościgniony ramen podają w YetzTu w Poznaniu, śni mi się czasem po nocach wersja z mięsem i boczkiem.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l stąd: https://www.zomato.com/pl/warszawa/mod-1-%C5%9Br%C3%B3dmie%C5%9Bcie-po%C5%82udniowe-warszawa
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Znacie jakies jedzenie, w pudelkach, gotowe do spozycia bez zadnego przygotowania podgrzewania zalewania itd ktore moze postac pare dni w dosc cieplym suchym miejscu i sie nie zepsuje? Cos w miare normalnego, nie czipsy czy batony. Oprocz jakis pasztetow, mielonek i wafli ryzowych cos jeszcze probowaliscie? W biedrze masz za(pipi)iste zestawy obiadowe od jędrusia, kotllet mielony/schabowy z ziemniorami i jakąś surówką po 7zł bez żadnej chemii, ale nie wiem ile to może leżeć poza lodówką, musiałbyś sprawdzić, w lodówce z tydzien moze lezec (zawakowane jest) to poza pewnie po 2 dniach by sie nic nie stąło.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Omlet (tudzież tortilla, czyli to za co Biedronka każe sobie hajs płacić) - najlepszy sposób na resztki po obiedzie. Szpinak, ziemniaki, sól, pieprz, jajka, na koniec posypane serem i podpieczone w piekarniku pod grzałką.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Właśnie wypiłem szklaneczkę pysznego koktailu truskawkowego (custom a nie kupny). Polecam taki tryb zycia!
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Taki jak piłeś to z 30 truskawek i 2 kiwi, blenderek i żeby zimne było koniecznie.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Rudiok, te twoje resztki po obiedzie, to dla niektórych całodzienny posiłek.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Dla niektórych sucha bułka to calodzienny posiłek, ale czy o to chodzi w tym temacie?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Rodzina mi się po świecie porozjeżdżała i ciężko mi się przestawić na gotowanie dla dwóch osób jak wcześniej 6-8 R jak resztki.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l wlasnorecznie zrobiony kurczak z pędami bambusa, kielkami kukurydzy i szczypiorkiem.powiem tyle:urywa ryja. 10 lat robilem zawsze w ten sam sposob kurczaka na ostro (zwykle przyprawy typu curry, ostra papryka i cos do kurczaka) i jakos przestal ten smak cieszyc. zaczalem ogladac ten kanal https://www.youtube.com/user/runnyrunny999i nauczylem sie paru za(pipi)istych, prostych trickow, jak np. zageszczanie sosu, uzywanie wody z kielkow i pędow, lub rozpoczynanie smazenia od malej ilosci masla, sosu sojowego, kropli oliwy i czosnku. zrobilem drugi raz wg nowego wlasnego przepisu i jestem po prostu w szoku jakie to dobre. food emperor moglby mi kur.va wachlowac wielkim palmowym lisciem.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Taka sytuacja dzisiaj, a wy co schabowy i kapusta zasmazana? Szajnochy 11, najlepsze sushi we Wro
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Ile taka przyjemność? Pół Szewczykowego? To jest jakaś taca dla dwóch osób?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Nigdy tyle nie wydałem za żarcie, ale w sumie z małej mieściny jestem i tu nie ma takich dań. No, ale na dwóch to po 60 zł. A jak z napiwkiem? Edytowane 18 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Grzybiarz jesli tylko to sushi to 12zł napiwku sie nalezy Edytowane 23 czerwca 20168 l przez _Be_
Opublikowano 24 czerwca 20168 l 10%? Słyszałem o pięciu, ale dziesięć?! Ok, temat napiwków, bułek, teraz jeszcze coś o upałach i pogodzie.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l A jak sushi dostarcza kierowca? Wiecej mu się nalezy, gdy przywiózł drozsze? Tyle samo sie narobil