Opublikowano 29 października 20168 l No nie śmierdzi mięsem, a pachnie jak taki doprawiony sosik brązowy:). Hehe, nie z akcentem na "brązowy".
Opublikowano 29 października 20168 l Git. Bo jak gotuje flaczki w domu to zona otwiera wszystkie okna, stad żem ciekaw.
Opublikowano 30 października 20168 l Co do tego sosu z sercami, to wydaje mi się, że to normalny, babciny sos pieczeniowy na jakimś tam mięsie + do tego serca. One potem tak nasiąkną tym sosem i są jeszcze lepsze
Opublikowano 30 października 20168 l Potwierdzam, sam taki robię. To zwykły pieczeniowy tylko, że z sercami i żołądkami zamiast prawdziwego mięcha. Swoją drogą, za szczyla uwielbiałem gotowane żołądki.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ja właśnie robię taki gulasz z żołądkami z drobiu i sosem pieczeniowym. Wersja z karkówką też jest niezła. Ostatnio jadłem klasyczną jajecznicę.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Weekend na Podlasiu i tamtejsze domowe pierogi, flaczki, kartacze, zeberka i kiszka ziemniaczana. Bardzo dobre dla odmiany, ale po tygodniu bym chyba kaszlał tluszczem i mąką.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ano zdecydowanie. Lokalny folklor głównie skladal sie z czestowania wódkaą
Opublikowano 4 listopada 20168 l Weekend na Podlasiu i tamtejsze domowe pierogi, flaczki, kartacze, zeberka i kiszka ziemniaczana. Bardzo dobre dla odmiany, ale po tygodniu bym chyba kaszlał tluszczem i mąką. Polak musi dobrze zjeść bo pracuję najciężej w całej Europie xD
Opublikowano 4 listopada 20168 l Potwierdzam, sam taki robię. To zwykły pieczeniowy tylko, że z sercami i żołądkami zamiast prawdziwego mięcha. Swoją drogą, za szczyla uwielbiałem gotowane żołądki. babcia mi zrobiła raz, myslalem ze sie porzygam jak to widziałem, wąchałem i wsadziłem do ust. chore guwno
Opublikowano 7 listopada 20168 l Omamo, tak. Byliśmy ostatnio na chaczapuri z ciekawości. Nie spodziewałam się, że to może być aż tak dobre
Opublikowano 8 listopada 20168 l 7 kromek świeżego chleba z piekusia ("deskowy" czy jakoś) posmarowane majonezem, a na to pokrojone i posypane solą jajka na twardo. Takie proste, a takie (pipi)a dobre
Opublikowano 10 listopada 20168 l Jabłka z białym nalotem kupione na jeleniogorskim targu. Ciekawe które E zostało użyte by tak pieknie prezentowały się jabłuszka.
Opublikowano 10 listopada 20168 l 7 kromek świeżego chleba z piekusia ("deskowy" czy jakoś) posmarowane majonezem, a na to pokrojone i posypane solą jajka na twardo. Takie proste, a takie (pipi) dobre Tak bez szczypiorku?
Opublikowano 10 listopada 20168 l No ale jajka z majezonem to bym o(pipi)il az milo. Takie na kanapke tez w sumie. Jutro chyba wjada.
Opublikowano 10 listopada 20168 l plus groszek konserwowaty i papryka w proszku, o boze ... pragnę tego