Opublikowano 11 grudnia 20168 l Mi to z płatków ostatnio bardzo smakują corn flakes choco Te są GOTY, mimo że dość drogie.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l liony ok, bardzo dobre są corn flakesy kakaowe, a w tesco pojawiły się, niestety za 15zł najwspanialsze płatki na swiecie, kiedys byly dostępne w Polsce, w wersji z małpką na oładce, ryż w czekoladzie, po zalaniu zmaienial się wpyszną papkę i robil z mleka kakało. Edytowane 11 grudnia 20168 l przez milan
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Krupek masz już internet? --- Jadłem ostatnio kanapkę z szynką, majonezem i kaparami. Zaje.biste połączenie smaków: majonez i kapary. Obczaj Yano kiedyś i daj znać, czy tak nie lepiej majonez wchodzi.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Zniknąłeś na długo, trochę się martwiłem. Jaki był powód zaprzestania forumingu? Żeby nie było że offtop: zjadłem właśnie pstrąga wędzonego z pieprzem.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l A tak jakoś straciłem wenę i chęci. Na razie zostaję, dziękuję za troskę, doceniam. Żeby nie było, że offtop: Zjadłem dziś ryż z kurczakiem i warzywami, czyli dzień jak co dzień od poniedziałku do piątku, 2 razy dziennie. Dla odmiany czasem kasza lu schab.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Kupiliśmy ostatnio parę naczyń ceramicznych, m.in. formę do tarty. Trzeci dzień już fpiepszam tartę ze szpinakiem, kurczakiem i miksem innych dodatków. Dobra alternatywa dla pizzy.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Od wódki stronie, nawet tej smakowej. Ale z piątku na sobotę byliśmy z kumplem na nocnym spacerze z psami w lesie i wzieliśmy na drogę 2x Soplice cz.porzeczkę i 1x pigwę i muszę przyznać, że było to bardzo smaczne. W domu zrobiliśmy jeszcze degustacje wiśniówki, malinówki i truskawówki ale wszystkie strasznie słodkie i mdłe. Ale ta czarna porzeczka to rewelacja na bałtyku, wchodzi jak woda.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Soplica nr 1 to nadal dla mnie orzech laskowy. Z dodatkiem mleka masz monte dla dorosłych. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez _Red_
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Kluski śląskie w sosie koperkowym i pieczarkami, oraz sałatka grecka. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Od wódki stronie, nawet tej smakowej. Ale z piątku na sobotę byliśmy z kumplem na nocnym spacerze z psami w lesie i wzieliśmy na drogę 2x Soplice cz.porzeczkę i 1x pigwę i muszę przyznać, że było to bardzo smaczne. W domu zrobiliśmy jeszcze degustacje wiśniówki, malinówki i truskawówki ale wszystkie strasznie słodkie i mdłe. Ale ta czarna porzeczka to rewelacja na bałtyku, wchodzi jak woda. Zobacz nową - cytryna z miodem. Edytowane 18 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Miód jest spoko. O dwóch miechów popijam sobie gorącą czerwoną herbatę słodzoną właśnie miodem. Ciechan miodowy też był całkiem w pytę, choć piwo pijam może raz na kwartał.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Nie słodzę herbaty. Never ever. : - \ Zoba to: Trzesiesz już gaciami?
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Jedna z lepszych Soplic smakowych. Miód nadaje lekkiej słodyczy, a cytryna fajnie przełamuje smak wódki, czyniąc kompozycję wręcz niesamowitą!
Opublikowano 18 grudnia 20168 l z racji ze sam robie cytrynowki z miodem to jak skosztowalem tej soplicy cytrynowej to sie zasmialem jakie to chemiczne goowno jak red - soplica orzech laskowy rzadzi i rzadzi niepodzielnie, a z mleczkiem prawdziwe monte, idealne na imprezy na psn Edytowane 18 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 18 grudnia 20168 l 18 grudnia 2016 roku - Ficuś odkrywa użycie chemii w produktach spożywczych.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia trunek niczym wodka wymieszana z najtansza lemoniada z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita