krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 U mnie zaraz wiedzie jajówa z salami, już się nie mogę doczekać. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego. A w niedziele bylem na festiwalu pizzy. 15 kawalkow, rekord pobity ale dwoch kolegow zjadlo po 18 a jeden 24, troche mnie zawstydzili xd pizzy to mam dosc mysle gdzies do kwietnia Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 24 kawałki? Jasny ch.uj, toć przesada już. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego. z chorizo wygrywa wszystko. polecam zakupić jak jest hiszpański tydzień w lidlu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ja ostatnio z Biedry jadłem, ale niepodchodzi mi smażona. Bardzo mi skamkuje taka surowa, ot tak, do ryja. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 O 17:30 u Makdolana zjadłem podwójnego pikantnego Royala, który nie był w ogóle ostry, do tego 2 macdouble i małe frytki. 4 h i jestem głodny. Wydałem prawie 30 zł i dobre było ale coś słabo trzyma sytość. Jak za 25 zików prawdziwego burgera zjem z frytami to lepiej na tym się wychodzi. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Kupiłem w polo jakąś konserwę, nie wiem jaką, bo dałem ją do plastikowego pojemnika. No i dzisiaj jem, a tam ość. Ja je.bie - to ma być GULASZ ANGIELSKI? Cytuj
czeskimaster 3 281 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Gulasz Angielski tylko z Krakusa, dobry, dużo mięsa. Cena trochę wyższa ale warto. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) jeść konserwy potem sie dziwią że mają raka jelit i wszystkiego właśnie wleciało 300g karkówki grillowanej z frytkami i surówką z pora Edytowane 4 lutego 2017 przez maciucha Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 karbowane aviko do piekarnika, szkoda hajsu na frytownice, jak jem raz na miesiąc Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 No i tak w oleju nasączone. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 no wiem przecież xd ostatnie dni jadłem praktycznie 1 posiłek dziennie bo w stresie nic mi nie może przez gardło przejść, więc teraz trzeba troche nadrobić co nie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Zdechłbym o jednym posiłku. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 no w tym tygodniu miałem 3 koła, dziś rano zapinałem pasek o jedno oczko dalej, więc mi tu nie pyerdolić o tłuszczu we fryktach Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem Jak dobrze być Polakiem! Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Delikatne pulpeciki z łopatki wieprzowo-wołowej nadziewane serem żółtym, w sosie jogurtowym i z przyprawami ziołowymi.Do tego sałatka z rukolą, polana oliwą z olwek. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 gdzie kupić łopatke z krzyzowki świnki i wołu? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 (edytowane) Dobre, takie z humorkiem. Że niby nie chodzi o miks mięsa wieprzowego i wołowego, tylko o mięso z miksu świniowołu. Kupiłem w biedrące http://www.niam.pl/rimages/crop/600/450/files/images/ots/9fdda341c84880dfde57b47761cf7a21.jpg Edytowane 5 lutego 2017 przez _Red_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 no widzisz, założyłęm ze sam mieliłes. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.