Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

U mnie zaraz wiedzie jajówa z salami, już się nie mogę doczekać.

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 416,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego.

 

 

A w niedziele bylem na festiwalu pizzy. 15 kawalkow, rekord pobity ale dwoch kolegow zjadlo po 18 a jeden 24, troche mnie zawstydzili xd pizzy to mam dosc mysle gdzies do kwietnia

Opublikowano

Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego.

 

 

z chorizo wygrywa wszystko. polecam zakupić jak jest hiszpański tydzień w lidlu 

Opublikowano

Ja ostatnio z Biedry jadłem, ale niepodchodzi mi smażona. Bardzo mi skamkuje taka surowa, ot tak, do ryja.

Opublikowano

Pikantne kabanosy :banderas:

Opublikowano

O 17:30 u Makdolana zjadłem podwójnego pikantnego Royala, który nie był w ogóle ostry, do tego 2 macdouble i małe frytki. 4 h i jestem głodny. Wydałem prawie 30 zł i dobre było ale coś słabo trzyma sytość. Jak za 25 zików prawdziwego burgera zjem z frytami to lepiej na tym się wychodzi.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem w polo jakąś konserwę, nie wiem jaką, bo dałem ją do plastikowego pojemnika.

No i dzisiaj jem, a tam ość. Ja je.bie - to ma być GULASZ ANGIELSKI?

Opublikowano

jeść konserwy :dynia: potem sie dziwią że mają raka jelit i wszystkiego

 

 

 

właśnie wleciało 300g karkówki grillowanej z frytkami i surówką z pora :banderas:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

A frytki na oleju pewnie.

Opublikowano

karbowane aviko do piekarnika, szkoda hajsu na frytownice, jak jem raz na miesiąc :cool:

Opublikowano

no wiem przecież xd

ostatnie dni jadłem praktycznie 1 posiłek dziennie bo w stresie nic mi nie może przez gardło przejść, więc teraz trzeba troche nadrobić co nie

Opublikowano

no w tym tygodniu miałem 3 koła, dziś rano zapinałem pasek o jedno oczko dalej, więc mi tu nie pyerdolić o tłuszczu we fryktach :cool:

Opublikowano

Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem :banderas: Jak dobrze być Polakiem!

Opublikowano

Delikatne pulpeciki z łopatki wieprzowo-wołowej nadziewane serem żółtym, w sosie jogurtowym i z przyprawami ziołowymi.

Do tego sałatka z rukolą, polana oliwą z olwek. 

Opublikowano

gdzie kupić łopatke z krzyzowki świnki  i wołu?

Opublikowano

no widzisz, założyłęm ze sam mieliłes.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.