Opublikowano 17 stycznia 20178 l Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego. A w niedziele bylem na festiwalu pizzy. 15 kawalkow, rekord pobity ale dwoch kolegow zjadlo po 18 a jeden 24, troche mnie zawstydzili xd pizzy to mam dosc mysle gdzies do kwietnia
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Z salami chyba nigdy nie jadlem, musze szybko to nadrobic. U mnie zwykle wlatuje szynka + szczypiorek. Odkad zaczalem dodawac szczypiorek to nie wyobrazam sobie jajowy bez niego. z chorizo wygrywa wszystko. polecam zakupić jak jest hiszpański tydzień w lidlu
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ja ostatnio z Biedry jadłem, ale niepodchodzi mi smażona. Bardzo mi skamkuje taka surowa, ot tak, do ryja.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l O 17:30 u Makdolana zjadłem podwójnego pikantnego Royala, który nie był w ogóle ostry, do tego 2 macdouble i małe frytki. 4 h i jestem głodny. Wydałem prawie 30 zł i dobre było ale coś słabo trzyma sytość. Jak za 25 zików prawdziwego burgera zjem z frytami to lepiej na tym się wychodzi.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Kupiłem w polo jakąś konserwę, nie wiem jaką, bo dałem ją do plastikowego pojemnika. No i dzisiaj jem, a tam ość. Ja je.bie - to ma być GULASZ ANGIELSKI?
Opublikowano 4 lutego 20178 l Gulasz Angielski tylko z Krakusa, dobry, dużo mięsa. Cena trochę wyższa ale warto.
Opublikowano 4 lutego 20178 l jeść konserwy potem sie dziwią że mają raka jelit i wszystkiego właśnie wleciało 300g karkówki grillowanej z frytkami i surówką z pora Edytowane 4 lutego 20178 l przez maciucha
Opublikowano 4 lutego 20178 l karbowane aviko do piekarnika, szkoda hajsu na frytownice, jak jem raz na miesiąc
Opublikowano 4 lutego 20178 l no wiem przecież xd ostatnie dni jadłem praktycznie 1 posiłek dziennie bo w stresie nic mi nie może przez gardło przejść, więc teraz trzeba troche nadrobić co nie
Opublikowano 4 lutego 20178 l no w tym tygodniu miałem 3 koła, dziś rano zapinałem pasek o jedno oczko dalej, więc mi tu nie pyerdolić o tłuszczu we fryktach
Opublikowano 5 lutego 20178 l Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem Jak dobrze być Polakiem!
Opublikowano 5 lutego 20178 l Delikatne pulpeciki z łopatki wieprzowo-wołowej nadziewane serem żółtym, w sosie jogurtowym i z przyprawami ziołowymi.Do tego sałatka z rukolą, polana oliwą z olwek.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Dobre, takie z humorkiem. Że niby nie chodzi o miks mięsa wieprzowego i wołowego, tylko o mięso z miksu świniowołu. Kupiłem w biedrące http://www.niam.pl/rimages/crop/600/450/files/images/ots/9fdda341c84880dfde57b47761cf7a21.jpg Edytowane 5 lutego 20178 l przez _Red_