Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam młynka, szkoda mi na to czasu i brudzenia całej kuchni. No i mało który rzeźnik sprzedaje mięso tego gatunku.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 415,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem :banderas: Jak dobrze być Polakiem!

Chyba raczej dobrze, ze mama jest polka. I nie z tylko ze.

Opublikowano

A ja właśnie zjadłem prawdziwego, polskiego burgera, tj. podgrzałem bułkę, podgrzałem kotleta mielonego, włożyłem kotleta do bułki i zjadłem. Był dobry, ale to jeszcze nie jest szczyt moich umiejętności kulinarnych!

Opublikowano

Naczytałem się o batacie jaki to jest superfood, więc poleciałem do sklepu by dziś go sobie przyrządzić na obiad, zrobiłem z tego frytki, wrzuciłem do piekarnika i... o kurde jakie to jest wyśmienite :banderas: usmażyłem jeszcze do tego filet z łososia i goty obiad wyszedł.

Opublikowano

Wiekszosc marudzi, ze batat za slodki.

Opublikowano

Właśnie najlepsze są frytki, albo puree doprawione ostrą musztardą. Chociaż z takich fit i elo to bardziej lubię frytki z pietruszki na ostro.

Opublikowano

A z topinamburu nie beda jeszcze bardziej fit niz z pietruchy?

Opublikowano

Topinambur na inną strukturę, nie wyjdą dobre frytki, bo on po pieczeniu mięknie za bardzo.

Opublikowano

Ja tego nawet w sklepach nie widzę za bardzo, ale chętnie bym spróbował.

Opublikowano

Pizza na cienkim cieście z pikantnym salami, cebulą, mozarellą i gorgonzolą, od jakiegoś czasu moja ulubiona kompozycja.

Opublikowano

Cebulak jak telefon wyjął zeby zdjęcie zrobić xD

Opublikowano

Ciekawe, co za aplikację tam mają. Przydałoby się tak w domu wciskać guzik i żeby sok leciał...

Opublikowano

Appka pewnie banalna. iPad robi za dotykowy sterownik jak w ekspresie do kawy :dunno:

Ale wydaje się pro i wyższa klasa średnia się zachwyca technologio xd

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Na pewno takie przeżycie mu zasnąć dzisiaj nie da

Opublikowano

Ale się najadłem pizzy przez ostatnie dwa dni, starczy chyba do maja. Pizza z kukurydzą najlepsza <3.

Opublikowano

A jutro dzień pizzy to jak to tak, nie ma, że boli.