Opublikowano 5 lutego 20178 l Nie mam młynka, szkoda mi na to czasu i brudzenia całej kuchni. No i mało który rzeźnik sprzedaje mięso tego gatunku.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Pyszny żółciutki, tłuściutki i mocno pieprzny rosołek, z wspaniałym makaronem Jak dobrze być Polakiem! Chyba raczej dobrze, ze mama jest polka. I nie z tylko ze.
Opublikowano 5 lutego 20178 l A ja właśnie zjadłem prawdziwego, polskiego burgera, tj. podgrzałem bułkę, podgrzałem kotleta mielonego, włożyłem kotleta do bułki i zjadłem. Był dobry, ale to jeszcze nie jest szczyt moich umiejętności kulinarnych!
Opublikowano 5 lutego 20178 l Naczytałem się o batacie jaki to jest superfood, więc poleciałem do sklepu by dziś go sobie przyrządzić na obiad, zrobiłem z tego frytki, wrzuciłem do piekarnika i... o kurde jakie to jest wyśmienite usmażyłem jeszcze do tego filet z łososia i goty obiad wyszedł.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Właśnie najlepsze są frytki, albo puree doprawione ostrą musztardą. Chociaż z takich fit i elo to bardziej lubię frytki z pietruszki na ostro.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Topinambur na inną strukturę, nie wyjdą dobre frytki, bo on po pieczeniu mięknie za bardzo.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Przynajmniej. http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/frytki-z-topinambura-1
Opublikowano 6 lutego 20178 l Ja tego nawet w sklepach nie widzę za bardzo, ale chętnie bym spróbował.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Pizza na cienkim cieście z pikantnym salami, cebulą, mozarellą i gorgonzolą, od jakiegoś czasu moja ulubiona kompozycja.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Dzis pilem sok w hotelu na śniadanie, który jest dozowany z ipada. A wy co? Kartony i butelki? XD
Opublikowano 7 lutego 20178 l Ciekawe, co za aplikację tam mają. Przydałoby się tak w domu wciskać guzik i żeby sok leciał...
Opublikowano 7 lutego 20178 l Appka pewnie banalna. iPad robi za dotykowy sterownik jak w ekspresie do kawy Ale wydaje się pro i wyższa klasa średnia się zachwyca technologio xd Edytowane 7 lutego 20178 l przez _Red_
Opublikowano 8 lutego 20178 l Ale się najadłem pizzy przez ostatnie dwa dni, starczy chyba do maja. Pizza z kukurydzą najlepsza <3.