c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Mhmm, faktycznie. Muszę przyznać że jak uwielbiam pizzę, tak strasznie szybko mi się ona przejada i nie mam na nią ochoty przez parę tygodni nawet. Nie wyobrażam sobie jak można jeść codziennie . Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 A jaka jadles? Sieciowki, mrozonki, samorobka? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Jakaś sieciówka, nawet nie znam nazwy bo nie ja zamawiałem :D. W każdym razie spróbowałem chyba każdego rodzaju i uświadomiłem sobie, że ananas w pizzy wcale nie jest taki zły jak wydawało mi się kiedyś. Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 po tym jak sam sobie zacząłem piec pizzę to szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie bym powrócił kiedykolwiek do pizzy sklepowej/barowej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Mleko kokosowe z Alpro. W UK to kosztuje 1,50 Funta, a u nas ile? 15 zł? Cwele. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Przeciez to ma tak chvjowy sklad ze w ogole sie nie oplaca tego kupowac. Homemade masz 10x smaczniej Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Chyba, kur.wa, Ty. Makro i skład ma zaje.biste. Super napój, kur.wo. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Gofry z bitą śmietaną i granatem. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Kulka mozzarelli z łyżką miodu. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Mleko kokosowe z Alpro. W UK to kosztuje 1,50 Funta, a u nas ile? 15 zł? Cwele. 8-9 zł, piłem waniliowe, zaj.ebiste, ale żeby przez cenę dawkować sobie raz na kwartał Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Sorry masz racje, z ciekawości sprawdzę te kokosowe Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Wędzone marcowe. Jadłem/piłem. 1 Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 po tym jak sam sobie zacząłem piec pizzę to szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie bym powrócił kiedykolwiek do pizzy sklepowej/barowej. Tez kiedys musze zrobic w gazetce kauflandu jest przepis na swoja margheritte , nawet maka basia specjalna na pizze do kupienia jest. Jeszcze ten kamien do pizzy specjalny bym musial kupic i w niedziele jakas sobie zrobic na obiad Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Kamien do pizzy ssie. Wystarczy blaszka do pizzy za 10zl z marketu. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) A zjadłem właśnie pizzę. Spód od ciasta kupiłem w polomarkecie. Był wybór, czy chcę ciasto włoskie, czy amerykańskie... Zrobiłem sos dość ostry, bo wlałem trochę bardzo ostrego ketchupu. A na pizzy m. in. papryczki "zapomniałem nazwy". No i jeszcze sobie z jednej strony maznąłem czymś takim: Dobrze, że tylko na jednej stronie, bo pizza jest za teraz za ostra :/ Edytowane 13 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Ktoś tu odbytu nie szanuje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Zjadłem przed chwilą Obiad Królów, czyli filet z kurczaka w klasycznej panierce, kluski śląskie z sosem pieczarkowym, oraz surówkę z czerwonej kapusty, cebuli, marchewki <3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Rozi mama robi najlepsze obiadki co nie? :) Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Ziarna slonecznika uprazone na patelni, podane na ciepło z solą. Chipsy się chowają. :bąderi: 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 A zjadłem właśnie pizzę. Spód od ciasta kupiłem w polomarkecie. Był wybór, czy chcę ciasto włoskie, czy amerykańskie... Zrobiłem sos dość ostry, bo wlałem trochę bardzo ostrego ketchupu. A na pizzy m. in. papryczki "zapomniałem nazwy". No i jeszcze sobie z jednej strony maznąłem czymś takim: Dobrze, że tylko na jednej stronie, bo pizza jest za teraz za ostra :/ zawsze kisnę, jak napier,dalają w kebabowniach tą sambalą po całości. przecież tego się daje dosłownie troszeczkę, ale nie, trzeba zalać wszystko tymi pestkami xD Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 A nie wiem, ja zawsze sos czosnkowy biere. Raz na ruski rok wezmę na ostro, ale to nie jest sambala. Ten powyżej to dość słony sos i czuć te skórki papryki, w kebsie tak nie miałem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 2017 ostatni tydzien spedzilem w nowym jorku to podziele sie dobrem jakie tam jadlem hot dog od Nathana, ponoc najlepsze uliczne budy w miescie. kielbaska przepyszna. 5 napkin burger. ponoc tyle trzeba serwetek zeby powstrzymac tluszcz i soki. pycha. ramen z momofuku, doskonaly i wyrazisty w chuy. ale kolejka jak za prlu. ostrygi i old fashioned w 'grand oyster bar' niczym don draper kolejny burger, tez niezly, ale jakos du.py nie urwal. aczkolwiek wyglada pieknie. katz's delicatessen. kanapka reuben. najlepsze co jadlem w stanach. pastrami to wolowina idealna. lombardi's. najstarsza w NY. piec ma okolo 100 lat. sernik w Junior's. ponoc najlepszy w NY i jeden z najlepszych na swiecie. niebo w gebie, ale porcja nie do zjedzenia prawie. 11 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 Weź coś napisz o całym wyjeździe w kąciku podróżnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.