Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mhmm, faktycznie. Muszę przyznać że jak uwielbiam pizzę, tak strasznie szybko mi się ona przejada i nie mam na nią ochoty przez parę tygodni nawet. Nie wyobrażam sobie jak można jeść codziennie :beksa:.

Opublikowano

Jakaś sieciówka, nawet nie znam nazwy bo nie ja zamawiałem :D. W każdym razie spróbowałem chyba każdego rodzaju i uświadomiłem sobie, że ananas w pizzy wcale nie jest taki zły jak wydawało mi się kiedyś.

Opublikowano

po tym jak sam sobie zacząłem piec pizzę to szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie bym powrócił kiedykolwiek do pizzy sklepowej/barowej. 

 

Tez kiedys musze zrobic w gazetce kauflandu jest przepis na swoja margheritte , nawet maka basia specjalna na pizze do kupienia jest. Jeszcze ten kamien do pizzy specjalny bym musial kupic i w niedziele jakas sobie zrobic na obiad 

Opublikowano (edytowane)

A zjadłem właśnie pizzę. Spód od ciasta kupiłem w polomarkecie. Był wybór, czy chcę ciasto włoskie, czy amerykańskie...

Zrobiłem sos dość ostry, bo wlałem trochę bardzo ostrego ketchupu. A na pizzy m. in. papryczki "zapomniałem nazwy". No i jeszcze sobie z jednej strony maznąłem czymś takim:

sos_sambal_oelek_tao_tao.jpg

Dobrze, że tylko na jednej stronie, bo pizza jest za teraz za ostra :/

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Zjadłem przed chwilą Obiad Królów, czyli filet z kurczaka w klasycznej panierce, kluski śląskie z sosem pieczarkowym, oraz surówkę z czerwonej kapusty, cebuli, marchewki <3

Gość ragus
Opublikowano

A zjadłem właśnie pizzę. Spód od ciasta kupiłem w polomarkecie. Był wybór, czy chcę ciasto włoskie, czy amerykańskie...

Zrobiłem sos dość ostry, bo wlałem trochę bardzo ostrego ketchupu. A na pizzy m. in. papryczki "zapomniałem nazwy". No i jeszcze sobie z jednej strony maznąłem czymś takim:

sos_sambal_oelek_tao_tao.jpg

Dobrze, że tylko na jednej stronie, bo pizza jest za teraz za ostra :/

 

 

 

zawsze kisnę, jak napier,dalają w kebabowniach tą sambalą po całości. przecież tego się daje dosłownie troszeczkę, ale nie, trzeba zalać wszystko tymi pestkami xD

Opublikowano

A nie wiem, ja zawsze sos czosnkowy biere. Raz na ruski rok wezmę na ostro, ale to nie jest sambala. Ten powyżej to dość słony sos i czuć te skórki papryki, w kebsie tak nie miałem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...