Opublikowano 15 lutego 20178 l Tylko sosik pomidorowy, a brzegi maczane w sosiku czosnkowym. Pizze na cieniutkim cieście z oliwą.
Opublikowano 15 lutego 20178 l polaki hobaki jedzą z jogurtem o smaku czosnku o to ja :) a masz jakis problem ze z sosów jakie można wybrać wybieram czosnkowy? Myslalem zawsze ze po to sa do wyboru zeby kazdy wybral jaki najbardziej lubi Edytowane 15 lutego 20178 l przez obrazus
Opublikowano 15 lutego 20178 l Czosnkowy wszędzie pasuje:) -Be_ widocznie jest z pis-u nie jedzmy juz bo gorszym sortem bedziemy i jakimiś polakami hobakami - cokolwiek to znaczy. Koniec sosu czosnkowego w pizzeriach !!!!
Opublikowano 16 lutego 20178 l Sos czosnkowy do pizzy, kwik :D zacznijmy od tego, żre dobrych pizzeriach nie ma 'sosów do wyboru' poza oliwą
Opublikowano 16 lutego 20178 l Zjadł prawdziwą pizze u Włocha w Berlinie i się mądrzy <_< Nie trzeba jechać do Berlina, we Wrocławiu jest takich pod dostatkiem :D
Opublikowano 16 lutego 20178 l Kawałek mąki z drożdżami upieczony z serem a ci z tego świętość robią, że nawet z sosem nie można. Beka.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Kawałek mąki z drożdżami upieczony z serem a ci z tego świętość robią, że nawet z sosem nie można. Beka. no bo (pipi) nie można, rozumiesz czy mam ci pięsciami wytłumaczyć :[ polaki hobaki jedzą z jogurtem o smaku czosnku o to ja :) a masz jakis problem ze z sosów jakie można wybrać wybieram czosnkowy? Myslalem zawsze ze po to sa do wyboru zeby kazdy wybral jaki najbardziej lubi no to, że jestes cebulakiem pokazałeś już przy okazji postu na temat napiwków, ale weź kiedyś zjedz dobrą pizze, może co
Opublikowano 16 lutego 20178 l Maka i woda. Jedyna pizze jaka powinno sie jesc z sosami, a wlasnie tego sie nie robi, to ta z pizza hut. Ale tam tyle tluszczu w ciescie ze sos by sie nie trzymal.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Taki tam artykul z TRIPADVISOR na temat tipow w USA i dlaczego: https://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g191-s606/United-States:Tipping.And.Etiquette.html
Opublikowano 16 lutego 20178 l "For ski instructors, tipping 15 percent for adult groups and 10 percent for private clients is pretty standard." Nie no, oni są po prostu chorzy. To od tego cukru chyba.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Kawałek mąki z drożdżami upieczony z serem a ci z tego świętość robią, że nawet z sosem nie można. Beka. no bo (pipi) nie można, rozumiesz czy mam ci pięsciami wytłumaczyć :[ polaki hobaki jedzą z jogurtem o smaku czosnku o to ja :) a masz jakis problem ze z sosów jakie można wybrać wybieram czosnkowy? Myslalem zawsze ze po to sa do wyboru zeby kazdy wybral jaki najbardziej lubi no to, że jestes cebulakiem pokazałeś już przy okazji postu na temat napiwków, ale weź kiedyś zjedz dobrą pizze, może co czapke bys zdjal (pipi)a przy jedzeniu, a potem zaczal innych uczyc