Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

"For ski instructors, tipping 15 percent for adult groups and 10 percent for private clients is pretty standard."

Nie no, oni są po prostu chorzy. To od tego cukru chyba.

usa-american-flag-waving-animated-gif-29 

I pledge allegiance 

to the Flag

of the United States of America,

and to the Republic

for which it stands,

one Nation

under God,

indivisible,

with liberty

and justice for all.

usa-american-flag-waving-animated-gif-29

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Kawałek mąki z drożdżami upieczony z serem a ci z tego świętość robią, że nawet z sosem nie można. Beka.

No dokładnie, ja jem jak mi się chcę: trochę z sosem, trochę z oliwą czosnkową, a i bez niczego też muszę spróbować. Ale NIE, nie wypada, trza jeść jak prawdziwy Włoch - bez sosu. SOS to profanacja!
Opublikowano

Sos? Tylko na bazie keczupu jak prawdziwy polak w skarpetach i sandałach.

Opublikowano

I obowiązkowo Tortex, bo przecież keczap droższy niż 2 zł to żyd.

Opublikowano

O, Rudiok mi przypomnial, ze musze kupic Krzepiego Radka Slodka Anie ale nigdzie tego nie widze we wro ;/

Opublikowano

Spaghetii bolognese na bazie tortexu to juz jest jakas incepcja.

Ale fani pewnie by się znaleźli.

Opublikowano

Tortex to fenomen na skalę światową. Jedyny ketchup, w którym nie czuć pomidorów.

Opublikowano

Spaghetii bolognese na bazie tortexu to juz jest jakas incepcja.

Ale fani pewnie by się znaleźli.

Z mieloną parówką jako mięso oczywiście.

Opublikowano

ale niech sobie ktoś je pizzę nawet i z góvnem jak mu pasuje, tylko niech nie próbuje wmawiać innym, że lokal, w którym dają do pizzy sos czosnkowy jest dobry

Opublikowano

a jak wmawiaja, ze pizza z go wnem jest smaczna to wtedy chyba ok co

Opublikowano

nie wiem, w sumie beka z nich

Opublikowano

E tam (pipi)isz, jak bylem gruby i jeszcze jadlem pizze, to czesto smigalem do lokalu gdzie robili sami za(pipi)isty sos z pomidorow i papryczek jalapeno, do pizzy jak znalazl

Opublikowano

Sos czosnkowy do pizzy, kwik :D zacznijmy od tego, żre dobrych pizzeriach nie ma 'sosów do wyboru' poza oliwą

już pizza hut nie smakuje? swego czasu dałbyś się za nią pokroić, tak zachwalałeś na forum.

Opublikowano

Serio ktos sie jaral na tym forum pizza hut? xD Moze w latach 90.

Opublikowano

Pamietam  do dzis minusa od Lucka jak napisalem ze to nie jest pizza.

Opublikowano

Wyrob pizzopodobny.

Opublikowano

No mi tez wmawiał ze pizza włoska to chu,j tylko pizza hut sie liczy xD ale nie powiem raz na pół roku lubie sobie zamówić pizzę z dominos

Opublikowano

Pamietam jak lucek wpadl mi ma chate sprzedac dragon age. Pytam go, czy pizze chce, bo akurat jadłem prawdziwą włoską, czyli na grubym cieście i z kiełbasą. No ale pogardzil bo sosu czosnkowego nie miałem.

A teraz kosmopolita z oliwą z oliwek w uszach :[

Opublikowano

A to zgrywus, na forumie opowiada ze co to za nie lokale i jakie a potem na obiad zimna pizza hut w akompaniamencie keczupu Billy

Opublikowano

Pewnie jeszcze wtedy nie był we Włoszech i nie wiedział, że jest coś lepszego niż Pizza Hut.

A ta Dominos to dobra jest? Bo to też międzynarodowa sieciówka, a niedawno koło mnie otworzyli i ciekawy jestem.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Dominos mi smakuje, fajne pomysły mają, jeno drogo. Warto tylko gdy jest jakies 2 za 1 promo.

Opublikowano

Akurat dają xd do każdej picy jest dołączony mały pojemniczek

Sosu czosnkowego ofkors