Opublikowano 17 lutego 20178 l W dniu 16.02.2017 o 22:24, Rudiok napisał(a): PS Potwierdzam, że Włosi mają nieraz bardziej odjechane kompozycje pizzy niż w Polszy. Np. z tłuczonymi ziemniakami, salami i marynowanym pieprzem.U mnie w mieście Włoch otworzył pizzerię i właśnie ma takie dziwne menu jak ziemniaki ze śmietaną na pizzy. Ale widzę, że już skasował z menu, pewnie nikt nie brał. W sumie zastanawiałem się, czy on czasem to menu nie robi pod polaków.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Pizza na cienkim cieście, dobry ser, salami, trochę cebuli i do tego lekki sos czosnkowy na jogurcie z koperkiem. Czysty profit.
Opublikowano 17 lutego 20178 l W dniu 17.02.2017 o 12:02, Pawcio napisał(a): frytki też jecie bez keczapu chore poyeby? Z musztarda jedza
Opublikowano 17 lutego 20178 l Frytki tylko z cukrem trzcinowym maczane w musztardzie delikatnej kebabowej - pychota
Opublikowano 17 lutego 20178 l właśnie wpie.rdoliłem pizze z włoskiej sieci restauracji jaką niewątpliwie jest Tele Pizza, sos czosnkowy lał się po łokciach. No i co? ZABIJCIE MNIE
Opublikowano 17 lutego 20178 l są ludzie jedzący pizze z sosem czosnkowym i są zwierzęta które jedzą z jakąś oliwą czy innym szrotem
Opublikowano 17 lutego 20178 l Plebs je bez sosu i frytki z sola. Bo we Wloszech nie jedza czosnkowego to im tez nie wypada :D :D :D jak Włosi zaczna z okien sra-c to wiesz co sie w Polsce dzialo bedzie :D Edytowane 17 lutego 20178 l przez obrazus
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly.
Opublikowano 17 lutego 20178 l To pierogów tez nie wolno z sosem czosnkowym? :( A co wolno? Bo juz zamierzalem wyrzucic cała butelkę do kosza.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Trzeba sprawdzic czy wlosi cos z nim jedza, jesli nie masz 24h na pozbycie sie sosu czosnkowego z swojego domu.
Opublikowano 17 lutego 20178 l W dniu 17.02.2017 o 20:48, Mejm napisał(a): Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly. Jestem entuzjastą sosu czosnkowego, a dupa by mi nie wybuchła, bo mnie to nie rusza, kto co je.
Opublikowano 17 lutego 20178 l http://guidecucina.pianetadonna.it/come-preparare-una-salsa-all-aglio-per-la-pizza-149486.html Jakis antywloski portal prezentuje przepis na pizze z sosem czosnkowym:O
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jest tu jakis haker??? To chyba kpina zeby jesc sos czosnkowy, ta strone trzeba zhakować. Nie no nie zasnę pizze z sosem czosnkowym jesc- to jest szok.
Opublikowano 17 lutego 20178 l To nie jest pizza z sosem czosnkowym, tylko z SALSA ALL'AGLIO. To zupełnie co innego. Sos czosnkowy: Salsa all'aglio, mamma mia, parlo italiano!
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ja tam lubię pizzę i lubię sos czosnkowy. A jakby tak połączyć obie te rzeczy? Tylko nie można głośno o tym mówić, zwłaszcza na forum Psx extreme!
Opublikowano 17 lutego 20178 l W dniu 17.02.2017 o 22:18, M.Bizon24 napisał(a): A zimna zaschnieta carbonara? Z czosnkowym czy bez. Do kosza, Włoch Ci zminej nie tknie
Opublikowano 17 lutego 20178 l @Ogórkłozo Ten twój "sos czosnkowy" to w składzie ma Cytat woda, olej rzepakowy, czosnek (5%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, białko mleka, cebula, przyprawy (zawiera gorczycę), zioła, sok cytrynowy z koncentratu, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty Zrób sobie taki fit Cytat – ok. 130 ml gęstego jogurtu naturalnego– 2-3 ząbki czosnku– łyżka soku z cytryny– łyżka zimnej wody– łyżka oliwy z oliwek– świeża bazylia (lub inne zioła, mogą być też suszone)– sól i pieprz do smak ten od ciebie to profanacja.