grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 PS Potwierdzam, że Włosi mają nieraz bardziej odjechane kompozycje pizzy niż w Polszy. Np. z tłuczonymi ziemniakami, salami i marynowanym pieprzem.U mnie w mieście Włoch otworzył pizzerię i właśnie ma takie dziwne menu jak ziemniaki ze śmietaną na pizzy. Ale widzę, że już skasował z menu, pewnie nikt nie brał. W sumie zastanawiałem się, czy on czasem to menu nie robi pod polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Pizza na cienkim cieście, dobry ser, salami, trochę cebuli i do tego lekki sos czosnkowy na jogurcie z koperkiem. Czysty profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 frytki też jecie bez keczapu chore poyeby? Z musztarda jedza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 frytki tylko z solą Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Frytki z solą jak jakiś janusz, czy inny zagłoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Frytki tylko z cukrem trzcinowym maczane w musztardzie delikatnej kebabowej - pychota Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 I mizeria z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 właśnie wpie.rdoliłem pizze z włoskiej sieci restauracji jaką niewątpliwie jest Tele Pizza, sos czosnkowy lał się po łokciach. No i co? ZABIJCIE MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kasuje cie z gadu gadu. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 mmm sos czosnkowy - ale mi smaku narobiles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 są ludzie jedzący pizze z sosem czosnkowym i są zwierzęta które jedzą z jakąś oliwą czy innym szrotem Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Plebs je bez sosu i frytki z sola. Bo we Wloszech nie jedza czosnkowego to im tez nie wypada :D :D :D jak Włosi zaczna z okien sra-c to wiesz co sie w Polsce dzialo bedzie :D Edytowane 17 Lutego 2017 przez obrazus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To pierogów tez nie wolno z sosem czosnkowym? :( A co wolno? Bo juz zamierzalem wyrzucic cała butelkę do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Trzeba sprawdzic czy wlosi cos z nim jedza, jesli nie masz 24h na pozbycie sie sosu czosnkowego z swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Rzygałbym. Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly. Jestem entuzjastą sosu czosnkowego, a dupa by mi nie wybuchła, bo mnie to nie rusza, kto co je. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 http://guidecucina.pianetadonna.it/come-preparare-una-salsa-all-aglio-per-la-pizza-149486.html Jakis antywloski portal prezentuje przepis na pizze z sosem czosnkowym:O Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jest tu jakis haker??? To chyba kpina zeby jesc sos czosnkowy, ta strone trzeba zhakować. Nie no nie zasnę pizze z sosem czosnkowym jesc- to jest szok. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To nie jest pizza z sosem czosnkowym, tylko z SALSA ALL'AGLIO. To zupełnie co innego. Sos czosnkowy: Salsa all'aglio, mamma mia, parlo italiano! Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A zimna zaschnieta carbonara? Z czosnkowym czy bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 najlepszy będzie majonez kielecki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja tam lubię pizzę i lubię sos czosnkowy. A jakby tak połączyć obie te rzeczy? Tylko nie można głośno o tym mówić, zwłaszcza na forum Psx extreme! Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A zimna zaschnieta carbonara? Z czosnkowym czy bez. Do kosza, Włoch Ci zminej nie tknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 @Ogórkłozo Ten twój "sos czosnkowy" to w składzie ma woda, olej rzepakowy, czosnek (5%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, białko mleka, cebula, przyprawy (zawiera gorczycę), zioła, sok cytrynowy z koncentratu, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty Zrób sobie taki fit – ok. 130 ml gęstego jogurtu naturalnego– 2-3 ząbki czosnku– łyżka soku z cytryny– łyżka zimnej wody– łyżka oliwy z oliwek– świeża bazylia (lub inne zioła, mogą być też suszone)– sól i pieprz do smak ten od ciebie to profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.