grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Ogórek to podał tylko dla przykładu. Każdy gotowy sos czosnkowy, w ogóle nie ma w sobie ani ząbka czosnku. Chyba że w proszku. Edytowane 17 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Jaki typ ma ból tyłka, że mu sos czosnkowy na pizzy obrażajo. Nawet zabawne, tak 6/10. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 A zimna zaschnieta carbonara? Z czosnkowym czy bez. Do kosza, Włoch Ci zminej nie tknie ale polak ponoc sie zajadal az sie uszy trzesly Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Nie wiem, jakiej reakcji na prosty żart oczekiwałem. Chociaż to też po części nie żart. Gusta i smaki to jedno, a jakość to co innego. Że tak powiem, jakość sandała ma raczej więcej wpływu na życie, niż to, czy zakładasz do niego skarpetę. BTW: jest wielu cenionych kucharzy włoskich, którzy np. robią carbonarę ze śmietaną albo bolognese z czosnkiem. Ba, co gorsza... niektórzy nawet... omg... dodają sos sojowy. Nadal robią normalne dobre bolognese przez 5 godzin, ale też dodają sos sojowy dla jeszcze większego umami. Bo lubią. Edytowane 17 lutego 2017 przez ogqozo Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Jak dodasz sos sojowy to danie chyba robi się wegetarianskie. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) No, w USA typowym źródłem glutaminianiu w każdym domu jest z kolei tzw. fish sauce, bo jak wiadomo ryby są wegetariańskie, bo to ryby nie mięso, czytałem w Hyde Parku. Edytowane 17 lutego 2017 przez ogqozo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Nie wiem, jakiej reakcji na prosty żart oczekiwałem. Czegoś jednak musiałeś oczekiwać! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 to musi być straszne gdy komik nie jest śmieszny :( Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 I mizeria z cukrem. Ty się nie śmiej, dużo ludzi tak je. Tak samo placki ziemniaczane z cukrem, poje.by. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Fajnie, obraziłeś moją mamusię. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Kocham placki ziemniaczane z cukrem, śmietana mi nie smakuje i mnie obrzydza. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 placki ziemniaczane oczywiście, że z cukrem, tak zostałem wychowany. Chociaż ze śmietana też dobre. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Ziemniaczane z cukrem tak zostałem wychowany Ten kto je ze śmietaną na zawsze jest przegrany Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Jeszcze moze mizeria z cukrem? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 no gdzie mizeria z cukrem, ale do sałaty ze śmietaną trochę dodaję Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ziemniaczane z cukrem,ale tylko troche, mala szczypta. Cytuj
Pupcio 18 427 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Też jem placki ziemniaczane z cukrem, prawdziwy polak jestem. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly.Jestem entuzjastą sosu czosnkowego, a dupa by mi nie wybuchła, bo mnie to nie rusza, kto co je.Ty sie juz tak nie wybielaj. Jestes polakiem i to co napisales przeczy twojej naturze. Patrzcie go jaki patriota, na obczyznie widzon jak obce plemie pokarm ziemi chrystusowej bezczeszczon, glowe jeno odwroci bo nie rusza go to. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Też jem placki ziemniaczane z cukrem, prawdziwy polak jestem. Ale serio wam smakuje? To trochę tam jakby kiełbasę z cebulą cukrem sypać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Yyy, no porównanie zupełnie nietrafne. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ok, a frytki/ziemniaki cukrem sypiesz? Lepsze? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Cebulke duszoną akurat warto przysypac cukrem, by się wybornie skarmelizowała. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Nie, ale jem zacierkę. Jedliście zacierkę? Zupa z mleka z drobnymi kluseczkami z ciasta, a do tego tłuczone ziemniaki z cebulką. Nakładamy ziemniaki na łyżkę, po czym nabieramy zupę i zjadamy. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) i tak nie ma to jak zsiadłe mleko z ziemniaczkami nie takie kupne tylko od krowy, musi trochę postać aż się zepsuję i wtedy jemy. Młode ziemniaczki posypane koperkiem tudzież pokraszone tłuszczykiem no ku.rwa Edytowane 18 lutego 2017 przez D.B. Cooper Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Rudiok, nie wiem czy ogarniasz takie coś, ale nalesniki tez mozna jesc na słodko i na słono. I teraz taki rudiok bedzie wmawial innym ze można tylko na słodko, drugi powie ze nie, woli na słono, a rudiok na to: mleko też solisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.