Opublikowano 17 lutego 20178 l Ogórek to podał tylko dla przykładu. Każdy gotowy sos czosnkowy, w ogóle nie ma w sobie ani ząbka czosnku. Chyba że w proszku. Edytowane 17 lutego 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jaki typ ma ból tyłka, że mu sos czosnkowy na pizzy obrażajo. Nawet zabawne, tak 6/10.
Opublikowano 17 lutego 20178 l A zimna zaschnieta carbonara? Z czosnkowym czy bez. Do kosza, Włoch Ci zminej nie tknie ale polak ponoc sie zajadal az sie uszy trzesly
Opublikowano 17 lutego 20178 l Nie wiem, jakiej reakcji na prosty żart oczekiwałem. Chociaż to też po części nie żart. Gusta i smaki to jedno, a jakość to co innego. Że tak powiem, jakość sandała ma raczej więcej wpływu na życie, niż to, czy zakładasz do niego skarpetę. BTW: jest wielu cenionych kucharzy włoskich, którzy np. robią carbonarę ze śmietaną albo bolognese z czosnkiem. Ba, co gorsza... niektórzy nawet... omg... dodają sos sojowy. Nadal robią normalne dobre bolognese przez 5 godzin, ale też dodają sos sojowy dla jeszcze większego umami. Bo lubią. Edytowane 17 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 17 lutego 20178 l No, w USA typowym źródłem glutaminianiu w każdym domu jest z kolei tzw. fish sauce, bo jak wiadomo ryby są wegetariańskie, bo to ryby nie mięso, czytałem w Hyde Parku. Edytowane 17 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 17 lutego 20178 l Nie wiem, jakiej reakcji na prosty żart oczekiwałem. Czegoś jednak musiałeś oczekiwać!
Opublikowano 17 lutego 20178 l I mizeria z cukrem. Ty się nie śmiej, dużo ludzi tak je. Tak samo placki ziemniaczane z cukrem, poje.by.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Kocham placki ziemniaczane z cukrem, śmietana mi nie smakuje i mnie obrzydza.
Opublikowano 17 lutego 20178 l placki ziemniaczane oczywiście, że z cukrem, tak zostałem wychowany. Chociaż ze śmietana też dobre.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ziemniaczane z cukrem tak zostałem wychowany Ten kto je ze śmietaną na zawsze jest przegrany
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ja to bym chcial zobaczyc tych czosnkowych entuzjastow widzacych wlochow jedzacych pierogi z sosem czosnkowym. Ale by doopska eksplodowaly.Jestem entuzjastą sosu czosnkowego, a dupa by mi nie wybuchła, bo mnie to nie rusza, kto co je.Ty sie juz tak nie wybielaj. Jestes polakiem i to co napisales przeczy twojej naturze. Patrzcie go jaki patriota, na obczyznie widzon jak obce plemie pokarm ziemi chrystusowej bezczeszczon, glowe jeno odwroci bo nie rusza go to.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Też jem placki ziemniaczane z cukrem, prawdziwy polak jestem. Ale serio wam smakuje? To trochę tam jakby kiełbasę z cebulą cukrem sypać.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Cebulke duszoną akurat warto przysypac cukrem, by się wybornie skarmelizowała.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Nie, ale jem zacierkę. Jedliście zacierkę? Zupa z mleka z drobnymi kluseczkami z ciasta, a do tego tłuczone ziemniaki z cebulką. Nakładamy ziemniaki na łyżkę, po czym nabieramy zupę i zjadamy.
Opublikowano 18 lutego 20178 l i tak nie ma to jak zsiadłe mleko z ziemniaczkami nie takie kupne tylko od krowy, musi trochę postać aż się zepsuję i wtedy jemy. Młode ziemniaczki posypane koperkiem tudzież pokraszone tłuszczykiem no ku.rwa Edytowane 18 lutego 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 18 lutego 20178 l Rudiok, nie wiem czy ogarniasz takie coś, ale nalesniki tez mozna jesc na słodko i na słono. I teraz taki rudiok bedzie wmawial innym ze można tylko na słodko, drugi powie ze nie, woli na słono, a rudiok na to: mleko też solisz?