Opublikowano 19 lutego 20178 l A jak słodzę ksylitolem to co? Edytowane 19 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 19 lutego 20178 l O, znam Maille, oryginalna Dijon jest pyszna. I taka z cząsteczkami gorczycy. A w jakim sklepie dostanę tę?
Opublikowano 19 lutego 20178 l Chipsy ziemniaczana, solone, domowej roboty. Obieraczką ścinasz ziemniaka, wrzucasz do frytkownicy a potem solisz. Nie polecam w sumie,
Opublikowano 20 lutego 20178 l Burgara w pasibusie. Nie polecam. O ile kompozycja wlacznie z bulka i sosem jest bardzo smaczna, wysmazenie podane przy kasie sie zgadza, tak samo mieso to ch.uj. Zylaste jak jasna cholera i zujesz, zujesz az sie poddajesz i polykasz kawalek zamiast zmielic. Pod tym wzgledem moa wciaz niepokonane.
Opublikowano 20 lutego 20178 l To chu.jnia a nie burgerownia. Jeszcze się nie spotkałem z żylastym mięsem w burgerze, a w wielu miejscach jadłem.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Na nocnym gastro po imprezie i wódce wszedł w Bobbym (jedyny oprócz kebabów lokal otwarty do późna z żarciem w centrum Rze) buks z podwójnym mięsem, potrójnym bekonem i podwójnym serem. O ile Bobby za dnia to średniawka, tak po piciu spora ilość mięsa i tłuszczu była jak zbawienie. Spałem jak niemowlę, smaczne było. 8/10
Opublikowano 20 lutego 20178 l Dawaj z telefonu, nie bądź faja. Trochę Ci resp spadł na forum, musisz działać. Dbam o Twój PR. Żeby nie było offtopu, przed chwilą wleciał schab w ziołach prowansalskich na ostro i gotowana marchewka.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Codzienne śniadanie, tyle że 4 jaja i 5 plastrów bekonu. Najlepsze śniadanie.
Opublikowano 21 lutego 20178 l U mnie do śniadanka zawsze musowo kawka, więc trochę odpada z tym bekonem, ale tak na potem to cudowna sprawa. Kilka lat nie jadłem bekonu, bo jakoś mi się zapomniało, ale chłopaki ze spartakusa doradzą najlepiej
Opublikowano 21 lutego 20178 l ja na śniadanie już od dłuższego czasu tylko banan, nie mam rano na nic ochoty. Ew. dodatkowo jakiś listek czekolady lub batonik.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Jak ma nienajgorszy skład i nie łączysz go z węglowodanami prostymi to dla osoby aktywnej fizycznie calkiem spoko.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Mejm, większość cholesterolu z mięs czy jaj w ogóle się nie wchłania. Za podwyższony cholesterol w krwi odpowiada głównie synteza de novo w organizmie z substratów węglowodanowych, gdy te występują w nadmiarze (czyli jak żremy chleby, bułki, słodycze zapijając colą )
Opublikowano 21 lutego 20178 l Dokładnie, do tego połączenie tłuszczów nasyconych, trans z węglami prostymi, czyli fast food się kłania. Edytowane 21 lutego 20178 l przez krupek
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.