ogqozo 6 559 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 (edytowane) A jak słodzę ksylitolem to co? Edytowane 19 lutego 2017 przez ogqozo 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Ale Rudiok ma wykur.wisty mózg. Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Tortilla. Musze odsapnac po takim jedzeniu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 O, znam Maille, oryginalna Dijon jest pyszna. I taka z cząsteczkami gorczycy. A w jakim sklepie dostanę tę? Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Ja widuję w Intermarche i w Carrefourach. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Chipsy ziemniaczana, solone, domowej roboty. Obieraczką ścinasz ziemniaka, wrzucasz do frytkownicy a potem solisz. Nie polecam w sumie, 2 Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Burgara w pasibusie. Nie polecam. O ile kompozycja wlacznie z bulka i sosem jest bardzo smaczna, wysmazenie podane przy kasie sie zgadza, tak samo mieso to ch.uj. Zylaste jak jasna cholera i zujesz, zujesz az sie poddajesz i polykasz kawalek zamiast zmielic. Pod tym wzgledem moa wciaz niepokonane. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 To chu.jnia a nie burgerownia. Jeszcze się nie spotkałem z żylastym mięsem w burgerze, a w wielu miejscach jadłem. Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Na nocnym gastro po imprezie i wódce wszedł w Bobbym (jedyny oprócz kebabów lokal otwarty do późna z żarciem w centrum Rze) buks z podwójnym mięsem, potrójnym bekonem i podwójnym serem. O ile Bobby za dnia to średniawka, tak po piciu spora ilość mięsa i tłuszczu była jak zbawienie. Spałem jak niemowlę, smaczne było. 8/10 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 We Wrocławiu teraz Burger LTD > wszystko inne Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 We Wrocławiu teraz Burger LTD > wszystko inne Challenge accepted. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Lucek będę tam w piątek i zdam relację ziomeczku. :) Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Myślałem o tym ale nie mam go pro. :/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Dawaj z telefonu, nie bądź faja. Trochę Ci resp spadł na forum, musisz działać. Dbam o Twój PR. Żeby nie było offtopu, przed chwilą wleciał schab w ziołach prowansalskich na ostro i gotowana marchewka. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 3 plastry bekonu z 3 jajkami sadzonymi Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Codzienne śniadanie, tyle że 4 jaja i 5 plastrów bekonu. Najlepsze śniadanie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 U mnie do śniadanka zawsze musowo kawka, więc trochę odpada z tym bekonem, ale tak na potem to cudowna sprawa. Kilka lat nie jadłem bekonu, bo jakoś mi się zapomniało, ale chłopaki ze spartakusa doradzą najlepiej Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 ja na śniadanie już od dłuższego czasu tylko banan, nie mam rano na nic ochoty. Ew. dodatkowo jakiś listek czekolady lub batonik. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Jak ma nienajgorszy skład i nie łączysz go z węglowodanami prostymi to dla osoby aktywnej fizycznie calkiem spoko. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Mejm, większość cholesterolu z mięs czy jaj w ogóle się nie wchłania. Za podwyższony cholesterol w krwi odpowiada głównie synteza de novo w organizmie z substratów węglowodanowych, gdy te występują w nadmiarze (czyli jak żremy chleby, bułki, słodycze zapijając colą ) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Dokładnie, do tego połączenie tłuszczów nasyconych, trans z węglami prostymi, czyli fast food się kłania. Edytowane 21 lutego 2017 przez krupek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.