Opublikowano 21 lutego 20178 l A, no to ja odpadam, bo ostatnio robie sobie pszenne tosty, smarowane majonezem a pomiedzy nimi, ser, keczup, bekon i musztarda. Chyba jednak nie healthy.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Da się schudnąć na takim jedzeniu jak i przytyć, pozdrawiam dietetyk Yakubu.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Zawsze mnie bawiły zatem takie pierdalamenta w pismach dla kobiet typu "jedząc tylko jedną kostkę czekolady dziennie po 3 miesiącach przytyjesz aż 2 kg"Oczywiście zero info o obecnej diecie, kaloryczności i aktywności.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ja dzisiaj w pracy przejrzałem świat wiedzy i był artykuł o truciznach w żywności. Wymienili praktycznie każdy produkt włącznie z mięsem, ryżem, szpinakiem itp. xd
Opublikowano 21 lutego 20178 l Lubię też starcia naukowe doktorów shabilitowanych, którzy zrobili miliard badań.Profesur #1 mówi, że zboża to zabójstwo cywilizacji, jeść jeno śmietanę, mięso i tłuszcze zwierzęce (pan Kwaśniewski chyba się nazywał).Profesuhr dohtur 2 prowadzi na konferencji TEDx wykład o tym, jak motorem zdrowia ludzkości jest skrobia i powinno się żreć ją do obłędu.Głupie te ludzie, nie wiedzo co jeść od tysięcy lat. Kot zje gołębia i szczęśliwy, a człowiek nadal rozkminia jadłospisy jak jakiś chory pojeb.
Opublikowano 21 lutego 20178 l A tak naprawdę klucz tkwi w tym, żeby jeść zbilansowanie, umiarem, te naprawdę niezdrowe rzeczy ograniczać i ruszać się od czasu do czasu.
Opublikowano 21 lutego 20178 l To jak jem sobie łososia czy śledzika to z chlebem nie można? Jak rano jajecznica z bekonem to pieczywem nie można?
Opublikowano 21 lutego 20178 l Pewnie, że można, nikt ci nie zabroni. Ale jeśli zależy ci na gubieniu tłuszczu to nie jest to najlepszy pomysł.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki?
Opublikowano 22 lutego 20178 l Jak już chleb to proponuje pumpernikiel, wchodzi jak zloto Edytowane 22 lutego 20178 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 lutego 20178 l Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki? Ruszyć dupę i pobiegać, a nie żałować sobie kromki chleba "bo w boczki idzie".
Opublikowano 22 lutego 20178 l jeśli chleb to tylko biały z chrupiącą skórką, najlepiej jeszcze ciepły. Nie jakieś farbowane podrabiańce.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki? Ruszyć dupę i pobiegać, a nie żałować sobie kromki chleba "bo w boczki idzie". Nie czepiaj się, toć był ostatnio na siłce i ma spokój do kwietnia.
Opublikowano 22 lutego 20178 l No chłop 40 lat, a się będzie głodził jak 12-nastolatka za namową brawogirl.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Fasolę białą podsmażoną z szynką szwarcwaldzką i sosem pomidorowym z czosnkiem.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki? Ruszyć dupę i pobiegać, a nie żałować sobie kromki chleba "bo w boczki idzie". Zostaw dla siebie te złote rady bo ruchu mam aż nadto, wolę stać i chodzić niż siedzieć bo taka robota. Pytanie było o to z czym zjeść rybę żeby było zdrowo i syto. Pozdrawiam hejciaków. :*
Opublikowano 22 lutego 20178 l Właśnie zjadłem kromkę chleba z margaryną i cebulą, posoliłem jeszcze do smaku.
Opublikowano 22 lutego 20178 l U mnie wleciała pasta jajeczna: 5 jaj na twardo 5 plastrów boczku 5 oliwek zielonych 3 suszone pomidory Sól, pieprz czarny, pieprz cayenne. Oliwki nadają fajnego posmaku, a pomidory przełamują smak.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki?Ruszyć dupę i pobiegać, a nie żałować sobie kromki chleba "bo w boczki idzie". Zostaw dla siebie te złote rady bo ruchu mam aż nadto, wolę stać i chodzić niż siedzieć bo taka robota. Pytanie było o to z czym zjeść rybę żeby było zdrowo i syto. Pozdrawiam hejciaków. :* z dżemem gburze
Opublikowano 23 lutego 20178 l jajecznica z boczkiem i cebula, ale przesypala mi sie ostra papryka i chyba bedzie piekło dwa razy