Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

A, no to ja odpadam, bo ostatnio robie sobie pszenne tosty, smarowane majonezem a pomiedzy nimi, ser, keczup, bekon i musztarda. Chyba jednak nie healthy.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Da się schudnąć na takim jedzeniu jak i przytyć, pozdrawiam dietetyk Yakubu.

Opublikowano

Zawsze mnie bawiły zatem takie pierdalamenta w pismach dla kobiet typu "jedząc tylko jedną kostkę czekolady dziennie po 3 miesiącach przytyjesz aż 2 kg"

Oczywiście zero info o obecnej diecie, kaloryczności i aktywności.

Opublikowano

Ja dzisiaj w pracy przejrzałem świat wiedzy i był artykuł o truciznach w żywności. Wymienili praktycznie każdy produkt włącznie z mięsem, ryżem, szpinakiem itp. xd

Opublikowano

Moze pryskane byly.

Opublikowano

Lubię też starcia naukowe doktorów shabilitowanych, którzy zrobili miliard badań.

Profesur #1 mówi, że zboża to zabójstwo cywilizacji, jeść jeno śmietanę, mięso i tłuszcze zwierzęce (pan Kwaśniewski chyba się nazywał).

Profesuhr dohtur 2 prowadzi na konferencji TEDx wykład o tym, jak motorem zdrowia ludzkości jest skrobia i powinno się żreć ją do obłędu.

Głupie te ludzie, nie wiedzo co jeść od tysięcy lat. Kot zje gołębia i szczęśliwy, a człowiek nadal rozkminia jadłospisy jak jakiś chory pojeb.

Opublikowano

A tak naprawdę klucz tkwi w tym, żeby jeść zbilansowanie, umiarem, te naprawdę niezdrowe rzeczy ograniczać i ruszać się od czasu do czasu.

Opublikowano

To jak jem sobie łososia czy śledzika to z chlebem nie można? Jak rano jajecznica z bekonem to pieczywem nie można?

Opublikowano

Pewnie, że można, nikt ci nie zabroni.

Ale jeśli zależy ci na gubieniu tłuszczu to nie jest to najlepszy pomysł.

Opublikowano

Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki?

Opublikowano

Czyli jak jem wędzonego łososia to mam samego jeść? Śledź w oleju też bez chleba? Ryby topic moje ulubione żarcie bo na gotowe i w miarę zdrowe... Czym zastąpić chleb żeby samej ryby nie jeść a nie szło w boki?

Ruszyć dupę i pobiegać, a nie żałować sobie kromki chleba "bo w boczki idzie". 

Opublikowano

jeśli chleb to tylko biały z chrupiącą skórką, najlepiej jeszcze ciepły. Nie jakieś farbowane podrabiańce. 

Opublikowano

Nie czepiaj się, toć był ostatnio na siłce i ma spokój do kwietnia.

Opublikowano

No chłop 40 lat,  a się będzie głodził jak 12-nastolatka za namową brawogirl. 

Opublikowano

Fasolę białą podsmażoną z szynką szwarcwaldzką i sosem pomidorowym z czosnkiem.

Opublikowano

Zostaw dla siebie te złote rady bo ruchu mam aż nadto, wolę stać i chodzić niż siedzieć bo taka robota. Pytanie było o to z czym zjeść rybę żeby było zdrowo i syto. Pozdrawiam hejciaków. :*

Opublikowano

Właśnie zjadłem kromkę chleba z margaryną i cebulą, posoliłem jeszcze do smaku.

Opublikowano

U mnie wleciała pasta jajeczna:

5 jaj na twardo

5 plastrów boczku

5 oliwek zielonych

3 suszone pomidory

Sól, pieprz czarny, pieprz cayenne.

Oliwki nadają fajnego posmaku, a pomidory przełamują smak.

Opublikowano

Zostaw dla siebie te złote rady bo ruchu mam aż nadto, wolę stać i chodzić niż siedzieć bo taka robota. Pytanie było o to z czym zjeść rybę żeby było zdrowo i syto. Pozdrawiam hejciaków. :*

z dżemem gburze 

Opublikowano

jajecznica z boczkiem i cebula, ale przesypala mi sie ostra papryka i chyba bedzie piekło dwa razy