Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Domowe pączki z marmoladą wieloowocową i piłem wodę z syropem malinowym.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

7. pączek i mleko. Zaraz się porzygam, ale było smaczne 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Miałemvnie zjeść pączka, no ale nie dałem rady, za duża presja dziś była. Włączam tv-pokazują pączki. Włączam radio-mówią o pączkach. Wchodzę do Biedry-pączki. Wchodzę do Żabki-pączki. Ludzie po mieście zaginają z tymi kartonami jak jakieś je.bane boty w GTA, zaprogramowane, żeby w kółko chodzić po ulicy. Nawet jak się wysrałem to guwno wyglądało jak małe pączki. Mówię sobie, nke kupie to nie zjem. Przyjechałem do domu, a ojciec, że kupił dużo pączków, a wiadomo, nie można marnować jedzenia. No to zjadłem 2. Tyljo sobie smaka narobiłem. Dobrze, że już nie ma więcej.

Opublikowano

Jadłem dwa cheeseburgery i pączka w robocie, teraz pora na obiad, ziemniory, gulasz i surówka. Tylko kompotu brak :(

Opublikowano

Odkąd wieki temu zmieniłem styl żywienia na bardziej zdrowy, tłusty czwartek jest dla mnie prawdziwym świętem. Wpada 12-sty wojownik, blahh

Opublikowano

Naleśniki z serem od jędrusia kupione w żabie.

Takie se

Opublikowano

Z dżemem x7 i z czekoladą x5.

Nie z nami te numery, kolego.

Opublikowano

Nie umiem już jeść tyle słodkiego, od kiedy wale ksylitol zwykły cukier daje chwilowe szczęście a później mi źle i ciężko. Przykro mi, że cię zawiodłem Krupusiu.

Opublikowano

Ja jak zjem na raz dużą ilość cukru, czyli większego batona, albo jakieś chu.jowate ciasto to mam po chwili mega zjazd.

Opublikowano

i-ehrmann-almighurt-jogurt-o-smaku-wanil

Zaje.bisty jogurt, chyba z kupnych nie jadlem nigdy lepszego. Smakuje prawie jak domowy, taki sloik ma 500g, do dostania w lidlu ale chyba nie jest w ciaglej sprzedazy

Opublikowano

i-ehrmann-almighurt-jogurt-o-smaku-wanil

Zaje.bisty jogurt, chyba z kupnych nie jadlem nigdy lepszego. Smakuje prawie jak domowy, taki sloik ma 500g, do dostania w lidlu ale chyba nie jest w ciaglej sprzedazy

Dzięki za info bo zastanawiałem się czy warto, z tego co zauważyłem to są dwa smaki do wyboru.

Edytowane przez SG1-ZIELU

Opublikowano

Reuben z prawie 220 g pastrami, czuję go jeszcze nawet po 12 godzinach (oczywiście w sensie pozytywnym)

G4OqYvP.jpg

Opublikowano

A patrzyłeś ile to ma cukru? Jadłem dwa smaki: ten z dżemem i ten z makiem, dobre, ale tego sie nie da zjeść na raz. Za słodkie.
Opublikowano

znajomy w singapurze byl i przywiozl cukierki z....

duriana 

Opublikowano

smierdzą jak dupa konia?

Opublikowano

nie, same cukierki nie wydzielają zapachu zbyt mocnego, ale smakowało jak mleko z czosnkiem i mokrymi skarpetkami 

Opublikowano

Nic co jest z duriana nie może dobrze smakować / pachnieć. To jest jak polykanie własnych rzygow.

Opublikowano

Śledzia na bogato, po japońsku, w knajpie. Jadam raz w roku, takie małe święto.

Edytowane przez Rudiok