maciucha 11 558 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 musiałeś źle trafić jakiś czas temu jadłem boczek z tesco w plastrach i był op Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Już wolę nie trafiać w ogóle, jednak z Biedry najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 558 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Najlepszy to jest krojony przy mnie wędzony z mięsnego od lokalnego dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 274 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ja chyba wolę kupować paczkowane mięso w biedrze, niż w mięsnym. Nie chce mi sie pisac posta na A4, ale w takich mięsnych kombinują, np myją stare mięso, albo jak niby mięso psuje sie od kości, to sprzedają w promo schab bez kości. Albo te gotowe zestawy na grilla. Dwie różne osoby robiły w mięsnych i wszędzie robią wałki. A taka biedrona, która ma ponad 2000 sklepów w całej Polsce, nie moze sobie pozwolić na jakiś syf. Ps. Oczywiście nie wszędzie kombinują, przykładowo był u mnie mięsny z dobrym mięsem, ale było drogo i splajtowali:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Inspiracja obiadowa, tylko dołożę cyce z kury i będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ale słodziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Inspiracja obiadowa, tylko dołożę cyce z kury i będzie Kiedyś zrobilem schabowego w ksztalcie serca, bys mial do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kocham koperek z ziemniaczkami i domowym ogóreczkiem kiszonym- taki miał być przekaz. -__- Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 krokiety z mięsem i grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 I barszczyk czerwony do popicia? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jajecznica na podsmażonym chorizo paprykowym z czerwona cebulką. Do tego trochę sosu tatarskiego. Takie proste a tak świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Chorizo z Biedry? Mi chyba ono najbardziej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Yep, chorizo extra pikantne z biedy. 50g i po chwili cala patelnia pływa w tluszczu, można na to od razu wrzucac cebule, suchy cyc kuraka i robi się wyborny wsad do jajówy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja właśnie wolę bez podsmażania w plasterkach obok, to samo mam z salami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 281 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nigdy nie smażyłem salami, chorizo, kabanosów, odrzuca mnie na samą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To samo mialem pisac. Smazyc cos co juz jest suche. Moze z czorizo ma to sens, nie wiem nie probowalem, ale z salami zrobilem tak raz i nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Salami suche? Xdd przecie typowe salami to ok 40% fatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No mozna przyoszczedzic na tluszczu i wykorzystac ten z miesa zamiast dolewac z butleki, to chyba jedyny pozytyw smazenia salami. Ale co kto lubi, pewnie sa na swiecie ludzie, ktorzy na grila zamiast slaskiej klada sucha krakowska. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Salami po usmazeniu jest pyszne. Pizzy czy tosta z upieczonym salami nie jadles? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No tak sie jakos komponuje. Po prostu raz sobie sprawdzilem jak smakuje salami z patelni i sie odbilem. Stad uraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mnie trochę obrzydza jak się taki tłuszcz wytapia z salami i chorizo, stąd mi lepiej smakuje na surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak smazylem wtedy to salami to kladlem na patelnie plasterki z bialym tluszczem a po chwili w jego miejscu zostaly dziurki jak w szwajcarskim serze xD No niemilo wspominam tamto wydarzenie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 281 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 W Żabce trafiłem na przekąski z alg z firmy Tao Kae Noi (miłośnicy na pewno znają). Właśnie wcinam wersję z tempurą, o jezusku jakie to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wszystko co w tempurze jest dobre. Ile tego wagowo i hajsowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.