Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ale czemu ketchup do jajówy? :/

Do czego? :[ Powtórz to :[

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Wzdrygam się jak słyszę to słowo, chyba by mi przez gardło nie przeszło brrrrrr

Opublikowano

Wczoraj zjadłem pizzę ĄĘ, brzydki placek, mało sera, wszystko spadało i polewałem ją sobie oliwą z chilli.

Opublikowano

bc2NIVZ.jpg

jak dobrze byc ulaną gurwą

Minus za keczup do jajecznicy (o jajówie, nie wspominam xd)

Wczoraj zjadłem pizzę ĄĘ, brzydki placek, mało sera, wszystko spadało i polewałem ją sobie oliwą z chilli.

Minus za nazwanie pizzy plackiem

:[

Opublikowano

Posiłek idealnie dopasowany do obrazu człowieka, który nie zdejmuje naklejek z laptopa.

(W sumie czasem lubię keczup do jajecznicy. Choć łatwiej go dać np. na kanapki jedzone z nią).

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Posiłek idealnie dopasowany do obrazu człowieka, który nie zdejmuje naklejek z laptopa.

(W sumie czasem lubię keczup do jajecznicy. Choć łatwiej go dać np. na kanapki jedzone z nią).

Post idealnie dopasowany do obrazu człowieka, który od 30 lat nie zdejmuje majtek dziewictwa ze swojego tyłka.

Opublikowano

Pizza wlasnej roboty. Coraz lepiej mi to wychodzi ale trzeba jeszcze popracowac nad repertuarem farszu.

Opublikowano

Post idealnie dopasowany do obrazu człowieka, który od 30 lat nie zdejmuje majtek dziewictwa ze swojego tyłka.

"Przyjdzie pora użyć pisiora". Jarek nie martw się! :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spaghetti z sosem słodko - kwaśnym i smażonym mięsem mielonym, oraz filet z piersi z kurczaka z z kaszą jęczmienną, żołtą papryczką chili, i przyprawami z kuchni azjatyckiej.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

wiki_kolorowe_160g.png

Smaki dziecinstwa. I co lepsze, smakuja 1:1 jak wtedy a nie jak te podrabiane chio czy inne donaldy z biedry.

Opublikowano

Crunchy zbożowe z 3 rodzajami czekolady (Lidl). 

Kupiłem dla żony, bo chciała płatki. Skończyłem sam paczkę od wczoraj :((( Jezu to najlepsze co ostatnio spróbowałem podczas redukcji low-carb. Red, gdzie twoja silna wola :beksa:

Opublikowano

A ja właśnie wszamałem mleczną czekoladę od Wedla. Nie jem długo słodyczy, ale jak już otworzę i zjem tą przykładowo kostkę, to zaraz cała tabliczka pójdzie. Tzn jeden pasek lasce zostawiłem, wróci będzie krzyczeć:)
Ech, dzisiaj ciężko o klasyczną czekoladkę, większość produktów ma nadzienia jakieś z dżemu, białe masy, bąbolady i inne pierdoły. A procent czekolady może wynosi 30. I jeszcze tak mało kakao.

Opublikowano

Crunchy zbożowe z 3 rodzajami czekolady (Lidl).

Kupiłem dla żony, bo chciała płatki. Skończyłem sam paczkę od wczoraj :((( Jezu to najlepsze co ostatnio spróbowałem podczas redukcji low-carb. Red, gdzie twoja silna wola :beksa:

Red jak typowa baba, o(pipi)ił tonę cukru na diecie low carb xd

Opublikowano

Cheat week jest, nie czepiajta sie.