Opublikowano 23 maja 20177 l Red jak typowa baba, o(pipi)ił tonę cukru na diecie low carb xd Keczup włocławek z plastiku - moglby lizac rowa tortexowi. Zresztą, oba to wodniste gunwa. Co się stało z ikoną polskiego keczapa?? Edytowane 23 maja 20177 l przez _Red_
Opublikowano 23 maja 20177 l Nooooo, ja nie wiem co się stało. Unikam tego ketchupu i mi cebulą wali, czy czymś podobnym. Tylko Hellmans łagodny.
Opublikowano 28 maja 20177 l Mielone z piersi indyka z passatą pomidorową, do tego ryż basmati i warzywa włoskie. Zdrowy, prosty i szybki obiad, do tego smaczny. Feels good.
Opublikowano 28 maja 20177 l Red jak typowa baba, o(pipi)ił tonę cukru na diecie low carb xd Keczup włocławek z plastiku - moglby lizac rowa tortexowi. Zresztą, oba to wodniste gunwa. Co się stało z ikoną polskiego keczapa?? Zmienił się właściel. Stary Wocławek jest teraz pod nazwą Dworski, już ktoś to pisał tu a mi to mówił znajomy z Wocławka. Z resztą Rozaliusz pisze, który jest najlepszy.
Opublikowano 29 maja 20177 l Red jak typowa baba, o(pipi)ił tonę cukru na diecie low carb xd Keczup włocławek z plastiku - moglby lizac rowa tortexowi. Zresztą, oba to wodniste gunwa. Co się stało z ikoną polskiego keczapa?? Zmienił się właściel. Stary Wocławek jest teraz pod nazwą Dworski, już ktoś to pisał tu a mi to mówił znajomy z Wocławka. Z resztą Rozaliusz pisze, który jest najlepszy. Ja to pisałem z dziesięć razy i jeszcze się nie nauczyli :potter: Btw z keczupów ograniczyłem się do Kotlina -60% kcal. W smaku raczej taki sam jak ten zwykły, no ale ma mało kalorii co mnie bardzo cieszy.
Opublikowano 29 maja 20177 l 30 stopniowy upał, więc wrzuciłem na obiadek coś lekkiego makaron penne, pomidorki cherry, ogóreczek świeży, rzodkiewka i to wszystko polane sosem na bazie jogurtu naturalnego (papryka słodka, sól, pieprz, oregano, troche przyprawy gyros)
Opublikowano 29 maja 20177 l dla mnie to nawet z wygody, bo mam nietolerancje laktozy, a w jogurcie naturalnym jej nie ma, w przeciwieństwie do śmietany :)
Opublikowano 29 maja 20177 l Może nie jest niezdrowa, ale tłusta. I zgaga, jak ktoś ma problemy refluksowe.
Opublikowano 29 maja 20177 l Zgaga to bardziej bo białku. Tluszczyk dobrze wchodzi. Nigdy po tłustym nie miałem problemów. Teraz jem bardzo tłusto i żadnych problemów żołądkowych. Raz miałem zgagę jak pół kaczki pieczonej zjadłem. Właściwie to piersi były same. Czyli samo białko.
Opublikowano 31 maja 20177 l Ostatnio jadłem dwie kanapki z sałatą, pomidorem, gotowanym jajkiem, sczypiorkiem i koperkiem, oraz wypiłem wodę z syropem malionowym.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Sałatkę z brokuła, sera bałkańskiego, pomidorów, papryki i kukurydzy w jogurcie z czosnkiem.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Ostatnio jadłem dwie kanapki z sałatą, pomidorem, gotowanym jajkiem, sczypiorkiem i koperkiem, oraz wypiłem wodę z syropem malionowym.SUPER! :)