Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Wrzucasz fasolę do wrzącej wody na 5 min. 

Później smażysz na patelni aż się zarumienią.

Sól do smaku i gotowe. Polecam.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 414,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

xD

A jedliscie frytki z pierogow?

- gotujecie pierogi we wrzatku przez 5min

- potem na patelnie i smazycie az sie zarumienia

Smietana do smaku i gotowe. Polecam.

Opublikowano

Ogólnie, fryty z pietruszki, batatów, czy fasoli to kozak.

Opublikowano

No ja czasem robię frytki z mielonych, wiesz, kroisz i smażysz aż się zarumienią, pycha. Najlepsze frytki jakie jadłem.

Opublikowano

Wasz sarkazm zasmucil producenta frytek z kurczaka.

Opublikowano

A na śniadanie frytki z jajek pewno, co nie?

Opublikowano

Zjadam sobie młode ziemniaczki z koperkiem, jajeczko, oczywiście rozlane, mizeryjkę z gruntowych ogóreczków i się zaraz zesram, tak mnie boli brzuch. Ale smaczności same, tak czy siak!

Opublikowano

Ciemny rum z Gwadelupy z lodem. #bogactwo

Opublikowano

Co do grzybów, to ja pieczarki często podjadam jeszcze przed smażeniem/pieczeniem i żyję.

Za borowikami nie przepadam, sos grzybowy plus te grzyby z ziemniakami... a fu, żuje sie to jakbym jadł ślimaki.

Najlepsze co moze być z tych grzybów, to wyjście do lasu, oderwanie się od kąputera, czy kąsoli.

Opublikowano

Jak mi grzybki szkalujo ;( Ale po grzybiarzu to sie nie spodziewalem ;/

Opublikowano

grzybki najlepsze, nie ma to jak sos z zebranych przez siebie borowików

Opublikowano

Agrest, maliny, czereśnie, porzeczki, prosto z krzaka. Kocham wieś, jadłem jak poje.any.

Opublikowano

Agrest z krzaka ale bym oje.bal ;(

Opublikowano

Bez skorki, to bym sie zrobil przezroczysty.