Opublikowano 30 czerwca 20177 l Wrzucasz fasolę do wrzącej wody na 5 min. Później smażysz na patelni aż się zarumienią. Sól do smaku i gotowe. Polecam.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l xD A jedliscie frytki z pierogow? - gotujecie pierogi we wrzatku przez 5min - potem na patelnie i smazycie az sie zarumienia Smietana do smaku i gotowe. Polecam.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Kurde. Frytki z pierogów, zwłaszcza ruskich, są super :). Uwielbiam odsmażane.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l No ja czasem robię frytki z mielonych, wiesz, kroisz i smażysz aż się zarumienią, pycha. Najlepsze frytki jakie jadłem.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Jak zwał tak zwał. Po prostu wszystko co smażone jest frytką. Dziś jeszcze frytki z kaczki jadłem.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Zjadam sobie młode ziemniaczki z koperkiem, jajeczko, oczywiście rozlane, mizeryjkę z gruntowych ogóreczków i się zaraz zesram, tak mnie boli brzuch. Ale smaczności same, tak czy siak!
Opublikowano 2 lipca 20177 l Co do grzybów, to ja pieczarki często podjadam jeszcze przed smażeniem/pieczeniem i żyję. Za borowikami nie przepadam, sos grzybowy plus te grzyby z ziemniakami... a fu, żuje sie to jakbym jadł ślimaki. Najlepsze co moze być z tych grzybów, to wyjście do lasu, oderwanie się od kąputera, czy kąsoli.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Prawilne dwie buleczki chrupiace prosto z piekarni, salami, ser, pomidorek i salatka warzywna z jajkiem i majonezem. MAJONEZEM!
Opublikowano 10 lipca 20177 l Agrest, maliny, czereśnie, porzeczki, prosto z krzaka. Kocham wieś, jadłem jak poje.any.