Mejm 15 269 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Oho, tabelkowcy sie rzucili na biednego informatyczka, ktory chcial sobie zjesc jogurt z owocem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Tak trzeba gdy ktos gdzies w internecie nie ma racji :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty. Edytowane 30 Lipca 2017 przez Rudiok 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ojezusie, zrób mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Wygląda jak niezły kulinarny performance, taki żurek z karkówką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Zaczął o trzeciej rano robic sniadanie, żeby zdążyć do 10tej na porę śniadaniową. Zaradny. edit. Od ciągłego wpier.dalania jajek na śniadanie, poyebało mi się we łbie i jak zobaczyłem jajko w daniu Rudiego to pomyślałem automatycznie, że to śniadanie, sorka. XD Edytowane 30 Lipca 2017 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Domowy tonkotsu ramen. Z boczusiem chashu i jajkiem ajitsuke. 6 h gotowania, ale smak goty. Piekne to:] a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach? Edytowane 30 Lipca 2017 przez Barthez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 to wyglada tak, ze nawet ja bym to oje.bał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Piekne to:] a boczek to powinien byc zrolowany tak oryginalnie;).A tak serio to widze ze zawodowo Rudiok zajmujesz sie pichceniem bo i wiedze masz praktyczna i pojecie ogolne.szefujesz,kucharzysz w jakich regionach? Nieee, czysta amatorszczyzna i samouk ;) A boczek wolę akurat taki jak ma chrupiącą skórę, ten rolowany jak dla mnie zbyt mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Grzanki z cienko pokrojonym salchichón (Lidl, tydzien hiszpański) i serem radamer. :obelix: Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zimne kakałko Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Jajecznica z kiełbasą szczypiorek i cebulą mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Kiełbasa typu szczypiorek, nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Wegańska jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Z szczypiorkkiem. Na forum już nie można popełnić bledu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Kiełbę z ogniska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Kiełbasa z ogniska > kiełbasa z grilla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Chińszczyzna na szybko, pierś, mrożone warzywa, przyprawa Kotanyi (ch.ujowa), trochę sosu chilli i makaron ryżowy. Ta przyprawa dała dupy, za słona, lepiej samemu zmieszać przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 JEZUSIE CHRYSTUSIE Z NAZARETU ZARAZ TO WYPIJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Od tego jest temat "Co niedługo będziesz jadł/pił". Ciekawe czy to smakuje jak monte. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Piłem kiedyś Snickersa i Marsa, ale wersję proteinową i były za słodkie, więc to pewnie jest do porzygu słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Snickers Shake rozczarował mocno niestety. Butelka za 8 zł okazała się w smaku jak Pomyłka. Nie polecam. A myślałem, że to jakieś objawienie jak Snickers krem za dzieciaka. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 jest tego chyba z 4 rodzaje, mars, twix itd., wszystko to jedna papka warte najwyżej 1,5 zl. Jedno z najwiekszych clickdrinków na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Widziałem reż w Piotrze i Pawle kremy do smarowania pieczywa Twix. 200 g chyba 15 zł. No korci ale po Snickers Shake obawiam się roczarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.