Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 14.08.2017 o 19:56, grzybiarz napisał(a):

Czyli wrzuciłeś ser na patelnie i do tego różne rzeczy? Ładna bomba kaloryczna.

no i chu.j :cool:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 414,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano
  W dniu 14.08.2017 o 19:56, grzybiarz napisał(a):

Czyli wrzuciłeś ser na patelnie i do tego różne rzeczy? Ładna bomba kaloryczna.

Tłuszczyk jest, białko jest, węgli nie ma. Keto jak w pysk, jesz a chudniesz.

Opublikowano

makaron z sosem śmietanowym z kurczakiem i pieczarkami. Polecam makaron penne z biedry w takim pomarańczowym opakowaniu z mąki kukurydzianej. Świetnie trzyma kształt po ugotowaniu i jeszcze lepiej smakuje.

Opublikowano

Marynowane małże w puszce z tygodnia hiszpańskiego w Lidlu. Ojezu takie dobre, że zjadłem całą puszkę na stojąco.

Opublikowano

Do czego można przyrownac smak? Bo nie wiem czy chcę ryzykowac.

Opublikowano

Bardzo delikatne, w smaku tekstura jak kurczak, ale z posmakiem owoców morza i papryki, lekko kwaśne.

Opublikowano
  W dniu 17.08.2017 o 10:56, Rudiok napisał(a):

Bardzo delikatne, w smaku tekstura jak kurczak, ale z posmakiem owoców morza i papryki, lekko kwaśne.

brzmi jak ten zart z lechtaczka tredowatej

Opublikowano

Nie wiem, nie próbowałem, ale zdaję się na zdanie ekspertów ;)

Opublikowano

Chałwę bez cukru. Masakra, jakie to dobre, lekko słodkie, bo słodzone stewią, takie słodycze to ja lubię, bez końca można jeść.

Opublikowano

Na Jarmarku w Gdańsku, jakieś Ukraińce mieli stoisko z samymi Chałwami, nawet z mietą, czy z suszonymi owocami.

Opublikowano

biały chleb + humus własnej roboty + herbata z cukrem  :good2:

Opublikowano
  W dniu 22.08.2017 o 19:02, Metoda napisał(a):

Tosty z salami i żółtym serem, polane krzepkim radkiem (numero uno wśród ketchupów)

Zdradz mnie sekret gdzie go kupiles. W calym wro lipa, nigdzie nie widzialem.

Opublikowano

Hmm, ciężko mi powiedzieć ja go kupuję w API - taka sieć spożywczaków u nas w powiecie. Ale w tych wszystkich kerfakach i oszołomach powinien być.

Opublikowano

No moze w cerfie i oszom sa, ale mi nie po drodze. Bo lidle, pipy, biedry, kerfury tylko kotyn i jakies pudliszki z octem.

Opublikowano

Cisza, spokoj, swieze powietrze i dobry keczup. Ehh.

Opublikowano

I brak uchodźców! Zapomniałeś o uchodźcach :) // a żeby było na temat, to zapiłem te tosty wodą gazowaną z sokiem malinowym.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

O, i bez uchodzcow. Malina.

Opublikowano

Pieczony łosoś, ryż i mix warzyw, marchewka, groszek, brukselka i fasolka. Siedzi na miękko.