Opublikowano 8 września 20177 l No ale pewnie ciezko to dostac w Polsce Nie wiem - Poznań niedaleko od Niemiec to może jest
Opublikowano 9 września 20177 l Jak sobota to makaron, jakoś tak się przyjęło u mnie. Dziś z piersią kurczaka w przyprawie wędzona papryka, do tego podsmażona papryka z cebulą i suszonymi pomidorami, do tego zioła, czosnek zwykły i niedźwiedzi i całość polana oliwą chilli.
Opublikowano 9 września 20177 l Szynka serrano w plasterkach. Mógłbym to gryźć non stop niczym świeży boczek.
Opublikowano 10 września 20177 l Zeżarłem na kaca myśliwską ze świeżą bułą, potem dwa matiasy, pociągnąłem wodę z ogórków kiszonych i mogę iść sam rabować banki. Przynajmniej przez godzinę.
Opublikowano 10 września 20177 l Wyobrazilem sobie (pipi)zke w trakcie napadu xD Chyba żaden film komediowy jeszcze tego nie wymyslil, opatentuj.
Opublikowano 10 września 20177 l Po wczorajszej imprezie miałem kaca, to postanowiłem coś zamówić. Standardzik. Jednak po ostatniej wtopie, kiedy to moja ulubiona restauracja dała ciała i przywiozła mi makaron z 6-godzinnym opóźnieniem, wybór padł na coś innego. Szukam, szukam, (pipi)a;/ Tu zamknięte, to nie dowożą, tam mają stronę www jak (pipi). Wkurzyłem się, zdeterminowałem i poszedłem do tesco po składniki na super bułkę. Żytnia bagieta z ziarnami, do tego własnej roboty serowo-majonezowy sos z jalapeno, sałata lodowa, pomidory koktajlowe, smażone boczniaki, ogqozo konserwowy, w środek cała podsmażona kiełba i boczek. Zjadłem prawie metr czegoś takiego na raz. Dodatkowy metr zrobiłem z podsmażonym tofu zamiast kiełbasy i humusem zamiast majonezu. Ojezuuu
Opublikowano 10 września 20177 l Też się ostatnio w Subway w domu bawiłem. Na osiedlu otworzyli bio piekarnię i korzystam, dopóki jeszcze istnieją, bo to pewnie kwestia czasu jak padną, cebularnia woli bułki w Biedry. A tam bułki mają naprawdę pierwsza klasa. Wziąłem orkiszową i grahamkę, do środka wędzony indyk, rukola, smażony boczek, ser owczy, cebula, trochę majonezu i sosu pieprzowego, zioła. Ostatnio mam smaka na takie kanapki, wchodzą jak złoto.
Opublikowano 10 września 20177 l Takie cos jadlem dzisiaj. W sumie nawet niezle, czekolada wydaje sie calkiem dobrej jakosci i jest gorzka, mleczna i biala. Chyba gorzkiej jest najwiecej bo pizza nie jest przeslodzona ale i tak calej pewnie bym nie zjadl.
Opublikowano 14 września 20177 l Pierwsze w życiu żeberka własnej roboty Niby miało być 60 minut w lodówce w marynacie + 45 w piekarniku na 180 stopni przykryte folią i kilka minut pod trybem grillowania bez folii, ale twardawe było i wsadziłem jeszcze na 10 minut w wyższej temperaturze. Nie wyszło idealnie, ale i tak za(pipi)iście smakuje. Następnym razem trochę inaczej ustawię temperaturę, albo kupię węższy kawałek, albo przekroję na kilka części, bo jest potencjał na jeszcze za(pipi)istsze. Edytowane 14 września 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 15 września 20177 l Smażone kanie w panierce. Wczoraj w małym lesie koło mojego domu nazbierałem mnóstwo maślaków, olszówek, kurek, itp... z których zrobiłem sos grzybowy. Edytowane 15 września 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 15 września 20177 l Kanie są mega. Jadłem je może z 3 razy w życiu ale za każdym razem byłem zaskoczony, że smażony grzyb może tak dobrze smakować.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.