Opublikowano 29 września 20177 l Miso ramen w Ato Ramen razy tysionc pińcet sto dziewińcet, zbliżyli się do perfekcji.
Opublikowano 29 września 20177 l Na(pipi)alem czekolady jak Red sera, ale nie trzeba jesc lyzka Pani Magdo, prosze odsłonić literki S i R.
Opublikowano 29 września 20177 l Sledzik z cebulka w oleju. Lubie od czasu do czasu choc z rybek moj faworyt to pstrag z cytryna <3
Opublikowano 30 września 20177 l Jadłby to ciasto, cokolwiek to jest. Na śniadanie płatki owsiane zblendowane z jabłkami, bananem, posypane słonecznikiem.
Opublikowano 30 września 20177 l ale mnie naszło dziś na podsmażaną mortatelkę jeju jakie dobre, tylko frajer by nie zjadł i coś na popitkę Edytowane 30 września 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 30 września 20177 l No standardowe brownie, lubię je piec bo czekolada jest za(pipi)ista, a robi się pierunem, tylko trzeba pilnować kiedy wyjąć z piekarnika, żeby suche nie wyszło. Jak się dobrze wyciągnie to się rozpływa w ustach (hehe) Edytowane 30 września 20177 l przez Copper
Opublikowano 30 września 20177 l ale mnie naszło dziś na podsmażaną mortatelkę jeju jakie dobre, tylko frajer by nie zjadł i coś na popitkę Fuj fuj
Opublikowano 30 września 20177 l jezu jak ja dawno nie jadłem smazonej mortadeli ;D chyba az sobie kupie, lae pamietam ze mimo keczupu jednak pewien odruch wymiotny bywał.
Opublikowano 1 października 20177 l https://sokolow.pl/produkty/mortadela Nie wiedzialem, ze mozna miec gorszy sklad niz parówki typu 6.99/kg i jescze to sprzedawac jako wedlinę. Nawet na dodatek do nie ma opcji.
Opublikowano 1 października 20177 l mortadela xD w ogóle sama nazwa jest tak obleśna i od razu sugeruje że ma 3% mięsa
Opublikowano 1 października 20177 l Znowu nie wyskoczylo mi w nowej zawartosci, ze ktos tu cos wpisał. Jak kontrolowac dyskusje bez tego :[
Opublikowano 1 października 20177 l Za dzieciaka jadało się mortadele, pokrojone grube plastry smażone na patelni. Ale wiadomo że kilkanaście lat temu wiedza o jedzeniu była inna, choć może i mortadela była lepszej jakości ?
Opublikowano 1 października 20177 l No ale nie porównujcie tego czegoś z linka reda do dobrej włoskiej mortadeli
Opublikowano 1 października 20177 l No ale fakt jest bezsporny, że kiedyś mortadela była lepsza. Teraz w Polszy ładują do niej większe gów.no niż do parówek za 5 złoty. Jedyną opcją, jak zresztą w ogóle z zakupem mięsa, jest poszukać lokalnej małej masarni gdzie można na własne oczy zobaczyć co dają i do czego. Głupi schab, który kupiony w dyskoncie smakuje jak podeszwa, to taki świeży z uboju jest miękki i delikatny. Polecam, poszukajcie a mile się zaskoczycie.
Opublikowano 1 października 20177 l No ale nie porównujcie tego czegoś z linka reda do dobrej włoskiej mortadeli Ciekawe czy DB Cooper smazyl dobra włoska mortadele. Dyskutujmy.
Opublikowano 1 października 20177 l mortadela xD w ogóle sama nazwa jest tak obleśna i od razu sugeruje że ma 3% mięsa Za dawnych czasów mięsa i pseudomięsa były o niebo lepszej jakości jak teraz. Mortadela za szczeniaka to było niebo w gębie.
Opublikowano 1 października 20177 l Zrobilem sobie zaje,bista tortille z ostrym sosem, mniam mniam Edytowane 1 października 20177 l przez c0r
Opublikowano 1 października 20177 l jakie (pipi) francuskie pieski mortadela im śmierdzi xD wielcy (pipi) smakosze, nie no wychodzę stąd bo nie mogę tego czytać
Opublikowano 2 października 20177 l Mialem dzisiaj jechac i ku.rwa pada deszcz caly dzien ;( A w sobote nie padal i 1,5 koszyka podgrzybkow wjechalo. Czesc poszla na suszenie a mlodsze w sosie smietanowym juz zezarte z platzkami ziemniaczanymi. Prawie bym tez odstawil solderowego bo znalazlem kanie. Ale cos mi nie pasowalo bo miejsce odcietej nogi barwilo sie na czerwono. Okazalo sie, ze kania kani nie rowna i to co zebralem to wersja czerwieniejaca. Nietrujaca ale mozna dostac porzadnej sr.aki.
Opublikowano 6 października 20177 l Nie ma to jak kiełbaska z cebulką. Do tego dużo pieprzu i chleb z piekarnika.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.