Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

wloska mortadela z pistacjami goty, a na poczatku lat 90 wchodzila mi na obiad mortadela panierowana xD jak by nie bylo goty

Opublikowano

Włoskie sery, greckie oliwki, polskie winogrona. Zapite biedronkowym winem, które szczerze polecam, połwytrawne, coś ponad 2 dychy.

20171007_234432.jpg

Opublikowano

Seksy były, więc zaliczyć trzeba do udanych ;)

Opublikowano

wczoraj powrót w nocy z biura, wszyscy śpią, i  czekało na mnie to danie Bogów:20171008_005306.jpg

Opublikowano

Wygląda jak gluty z nosa przyprawione śmietanką wujka.

No chyba że to kurki w śmietanie to faktycznie smaczne.

Nie wnikam, nie oceniam.

Opublikowano

Winszuje sukcesu! Tylko co za danie jest na tej patelni? U ciebie też indukcja a ja tęsknię za palnikiem gazowym. Kotlety z piersi na ogniu wychodzą lepsze. Buu...

Opublikowano

Jaki sukces?

Czekało na mnie,  co za sukces zjesc pyszne kurki w śmietanie.

Opublikowano

Sukces = wracasz z roboty, czeka ulubione danie do odgrzania. :) Chyba, że dla kolegi sukces to tylko $$$

Opublikowano

Grzyby na noc? Ale pewnie dobrze pogryzles.

Opublikowano

Kto by myślał o  takich  rzeczach

Opublikowano

Zjadłem bułkę pod dwa ząbki czosnku i pół kostki rosołowej. Jutro mam już być zdrowy, bo się wkurwię.

Opublikowano

Czy zdrowy to nie wiadomo, życzę jak najlepiej, ale na przypadkowe całowanie się raczej nie licz.

Opublikowano

Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami.

Opublikowano

23634529_digital-image.png

o, taką - jak dla mnie jedna z najlepszych mrożonych

Opublikowano

Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami.

Też jadłem ostatmnio, ale w sumie jakiejś szczególne różnicy między nim, a greckim nie odczułem.

Opublikowano

Zgrillowana solidnie kaszanka z boczkiem :lapka:

Opublikowano

Ten co dał teraz. Ale mi smaka narobił. Wieki kaszany nie jadłem

tenor.gif

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Jezu jaka dobra, chrupiąca, te kawałki boczusia, zgrillowane wnętrze, musztarda sarepska, cebulka :banderas:

Edytowane przez _Red_