Opublikowano 7 października 20177 l wloska mortadela z pistacjami goty, a na poczatku lat 90 wchodzila mi na obiad mortadela panierowana xD jak by nie bylo goty
Opublikowano 7 października 20177 l Włoskie sery, greckie oliwki, polskie winogrona. Zapite biedronkowym winem, które szczerze polecam, połwytrawne, coś ponad 2 dychy.
Opublikowano 8 października 20177 l wczoraj powrót w nocy z biura, wszyscy śpią, i czekało na mnie to danie Bogów:
Opublikowano 8 października 20177 l Wygląda jak gluty z nosa przyprawione śmietanką wujka. No chyba że to kurki w śmietanie to faktycznie smaczne. Nie wnikam, nie oceniam.
Opublikowano 8 października 20177 l Winszuje sukcesu! Tylko co za danie jest na tej patelni? U ciebie też indukcja a ja tęsknię za palnikiem gazowym. Kotlety z piersi na ogniu wychodzą lepsze. Buu...
Opublikowano 8 października 20177 l Jaki sukces? Czekało na mnie, co za sukces zjesc pyszne kurki w śmietanie.
Opublikowano 8 października 20177 l Sukces = wracasz z roboty, czeka ulubione danie do odgrzania. :) Chyba, że dla kolegi sukces to tylko $$$
Opublikowano 10 października 20177 l Zjadłem bułkę pod dwa ząbki czosnku i pół kostki rosołowej. Jutro mam już być zdrowy, bo się wkurwię.
Opublikowano 10 października 20177 l Czy zdrowy to nie wiadomo, życzę jak najlepiej, ale na przypadkowe całowanie się raczej nie licz.
Opublikowano 11 października 20177 l Jestem za stary już na całowanie. Ale fakt, jeszcze trochę zionę ;P
Opublikowano 11 października 20177 l Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami.
Opublikowano 11 października 20177 l Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami. Też jadłem ostatmnio, ale w sumie jakiejś szczególne różnicy między nim, a greckim nie odczułem.
Opublikowano 12 października 20177 l Ten co dał teraz. Ale mi smaka narobił. Wieki kaszany nie jadłem Edytowane 12 października 20177 l przez krupek
Opublikowano 12 października 20177 l Jezu jaka dobra, chrupiąca, te kawałki boczusia, zgrillowane wnętrze, musztarda sarepska, cebulka Edytowane 12 października 20177 l przez _Red_