Rudiok 3 283 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 a fakt, ale chyba mi nie smakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Mi też, ale obok zawsze są jakieś dipy do kupienia, również chio. Jadł ktoś? Bo mnie cena odstrasza ;/. Edytowane 27 Października 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 283 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Z dipów Chio jedynie serowy jest jako tako. Ale i serowy i pomidorowy lepiej samemu zrobić, bo cenami faktycznie odstraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Gniecione ziemniaki z śmietaną + podsmażony filecik z łososia + kokoa kola z cytryną + sałatka z rukuli, oliwą i jajkiem. Na kolację brązowy makaron pene z pesto własnej roboty - suszone pomidory smażysz z czosnkiem i mieszasz wszystko, a na koniec posypujesz pietruszką i parmezanem (nie mam parmezanu, będzie jakiś ser z kozy). Drogi gin z tanim tonikiem na popite. Edytowane 29 Października 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Czasem muszę sobie takiego bydlaka oyebać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 937 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Wygląda jak zylasta stuleja:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Wygląda jak zylasta stuleja:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 domowe gnocchi z dynią i masłem szałwiowym - ojezu Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Lasagne z biedry sobie kupiłem, 12 zł ale nawet da się zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Kotleciki z piersi kurczaka, doprawione solą i pieprzem, a panierka to jajko + tarta bułka. Tak na szybciocha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 839 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No, schabowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Lasagne z biedry sobie kupiłem, 12 zł ale nawet da się zjeść. Bardzo lubię ta lasagne, przyznam że jest ona lepsza i mniej tłusta niż w niejednej knajpie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 przestańcie prowokować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 łosoś teriyaki z kaszą jaglaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 207 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Co ty bys bez tej Lucyny jadl. Jakas lazanie z biedry pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Nie nie, ja robiłam gnocchi, a łososia Lucek. Dementuję jakoby Lucek nie umiał gotować! Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 przestańcie prowokować.Ja pisze serio. byłem w Włoszech sporo czasu...i nie zawsze lasagne była "dobra", to samo pizza czy spaghetti. Dodam że stolowalem sie w knajpach gdzie jedno danie kosztowało od 12 ojro w górę.. . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Nie nie, ja robiłam gnocchi, a łososia Lucek. Dementuję jakoby Lucek nie umiał gotować! Od zawsze powtarzam, że nasze połączone talenty kulinarne sprawią, że jeszcze kiedyś będziemy mieć knajpę. Jak tylko uda się zebrać na to fundusze! przestańcie prowokować.Ja pisze serio. byłem w Włoszech sporo czasu...i nie zawsze lasagne była "dobra", to samo pizza czy spaghetti. Dodam że stolowalem sie w knajpach gdzie jedno danie kosztowało od 12 ojro w górę.. . Wszystko zależy od konkretnego miejsca, bo jest kolosalna różnica między takim Rzymem, gdzie jest raczej drogo i w większości przypadków co najwyżej średnio, a Neapolem, w którym jest najlepsze jedzenie na świecie. Z drugiej strony nie uwierzę, że ten gotowiec z biedronki nawet leżał obok czegoś co przypomina lasagne. No chyba, że ktoś tam ogarnął co sprzedają ludziom i się zmieniło na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Jak dla mnie w tej lazanii ser jest jakiś dziwny i niedoprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 283 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Bo to taki mix serowy, nijaki w smaku. Ale potwierdzam, ta konkretna lazania z Biedry jest ok, lepsza niż z Lidla. Posypać serem typu parmezan i goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 no i co najważniejsze idzie się tym nawpier,dalac na cały dzień, a o to mi głównie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 przy następnej wizycie w polsce specjalnie to kupię, bo nadal wam nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Jadłem z 5 lat temu i ten sos/ser był obrzydliwy, no ale widocznie musiało się coś zmienić. Na pewno stosunek ilości do ceny jest bardzo korzystny, bo to solidna porcja. No i mam teraz smaka na dobrą lasagne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Spróbowałem ostatnio gryza, no nie wiem. Du,py nie urwała, ale da się zjeść. Za to krokiety z biedry xD. Farsz jak przeterminowany pasztet z puszki. Myślałem, że rzygne. Edytowane 1 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.