krupek 15 481 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ale co by nie mówić, Biedra i Lidl z tymi gotowymi daniami robią biznes, bo dużo ludzi to kupuje. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 No ja sie wlasnie dziwie bo moim zdaniem lepiej taka garmazerke brac z jakich Konkretow czy innych sklepow. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 To fakt, rodzice często kupują krokiety, pierogi, czy jakieś kotlety z takiego małego garmażu i całkiem spoko żarcie. No, ale w dużym mieście rzadko widzę takie miejscówki, to ludzie biorą przy okazji zakupów takie żarcie. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 ja jadłem różne wyroby garmazeryjne i nie widzę specjalnej róŻnicy między tymi z biedronki a lokalnymi produproducentami. Takie same badziewie Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 A pierogi " Kotwicy" jedliście? Tego nawet badziewiem nie można nazwać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Raz w Lidlu kupilem jakiegoś kurczaka z makaronem w sosie paprykowym. Kurczak był taki sobie , ale sam sos ok i nawet makaron nie był rozwalony. Wczoraj zaś kebsowe naleśniki. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Ja właśnie wypiłem całą wodę z ogórków kiszonych i czuję się jak młody buk. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Ja dzisiaj dyniowe curry z soczewicą i tofu. Smaczne ale nie zbyt fotogeniczne. Znaczy zrobiłem sam c'nie kupnym to tam ch,uj Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 (edytowane) Tofu? Nic specjalnego. Mi tylko ta chili jakoś wchodzi. Ogólnie smakuje tak czym tam sobie przyprawisz. Edytowane 2 listopada 2017 przez gekon Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Kumpel z pyrlandii przywiózł prawdziwe licencjonowane rogale swietomarcinskie. Takie goty, masywne polfrancuskie z makiem, orzechami :bąderi: Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi. ty to jednak ulung jesteś Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je? Wędzone spoczko, naturalne to już trzeba wiedzieć jak przyrządzić bo ogólnie nie ma smaku ale wtedy można i na ostro i na słodko. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Tylko musi być odpowiednio twarde żeby się to dało obrobić, a sporo jest takich o konsystencji twarogu ze śmietaną. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 makaron, łosoś, pomidorki. Zayebisty obiad. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 (edytowane) Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki /10 Edytowane 4 listopada 2017 przez raven_raven Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Na oko rozmiar 180/60/R14 Czemu tam jest tyle buły dookoła :/ Ostatnio zjadłem pyszną cienką w Malinowym Aniele (Zielonki pod Krakowem) i była chyba najlepsza jaką dotąd próbowałem. Cienka jak papier, ser najwyższej jakości, sosik, szynka parmeńska. Ojej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ostatnio mam smaka na zupy krem, ale nie chce mi się robić. Pomidorowa i brokułiwa z Marwitu są dobre, ale wczoraj spróbowałem Pan Kukurydza i jest mega, choć trochę doprawiłem na ostro. Chyba z 6 róznych jest, warto sprawdzić. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Czemu tam jest tyle buły dookoła :/ Zeby ser nie wylywal :potter: Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 O(pipi)awszy paczke m&msów Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 ja zjadłem kur.wa pryncypałki, dobre ciastka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.