krupek 15 469 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Sam robiłeś pastę, czy jakiś gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Mama zrobiła, coś tak czułem, że dobry czas, żeby zjechać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 652 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zapiekaneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 922 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Schabowe w panierce z płatków kukurydzianych, pieczone bez oleju w piekarniku, jeno z odrobiną masła Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Masz fotki? Pizza była świetna, ciekawe jak to wyszło. Ty to taka awangarda w kuchni Red jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 922 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Schabowego nie da się zepsuć. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 565 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 O (pipi) nawet smiechłem xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 271 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Red chce po prostu dostać kolejną emotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 922 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 :schnitzel: Wrzątek bym ugotował to też by trafił na emotkę, foch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 156 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dzisiaj na katza oyebałem spaghetti carbonara oraz sałatkę grecką. Tzn jestem w trakcie bo duże porcje i po pół zostało. Do tego schweppes citrus mix, jest pyszny. Wszystko kupne z Karczmy od Słodkiego, bo nie chciało mi się niczego robić poza oglądaniem seriali Chyba pierwszy raz coś napisałem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 271 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Deska włoskich serów (m.in. Piave Vecchio, chyba najzaje.bistszy włoski ser jaki jadłem w ostatnich latach) z miodem truflowym i oliwkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 549 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) polędwiczki z indyka, samorobne pieczone ziemniaczki, surówka z marchwi i sos musztardowo-miodowy Edytowane 14 Stycznia 2018 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 764 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Pierś z kaczuszki na chrupiąco w sosie limonkowo-kokosowo-chili prawie tak dobra jak w lokalu podali, szkoda że nie było liczi w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Idę na sushi na śniadanie, a wczoraj pochlałem, ciekawe czy się zrzygam xd teriyaki boyz Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Edit jednak poszedłem do polecanego przez Wojtasa plastrami. Każdy kto jest we Wro, powinien tam zajść. Wystrój, Właścicielka (jeeeeezu, cudowna kobieta <3) ale przede wszystkim jedzenie! (pipi)a, ale to było dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 316 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 @Blaise, a przypomnij proszę nazwę tego przybytku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 No „Plastrami” a właścicielem jest typ który ma sukcesy w K1:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zeżorłem pastrami Stanley. O jakie pyszne. Lepsze niz burgery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Szarlotkę na ciepło z lodami waniliowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 271 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Gołompki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Polecam wersję alternatywną kultowych gołąbków, kapusta posiekana i wymieszana z mięsem i ryzem, smażone na patelni. Kto wie czy nie lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 271 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Czyli równie dobrze można pogryźć zwykłego gołąbka, wypluć, usmażyć i będzie? Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Rudiok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tak, u nas robi to babinka, zakłada najlepszą protezę do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 059 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 lubicie suszoną wołowinę? Kupiłem w lidlu na tygodniu amerykańskim i tak średnio bym powiedział. nigdy nie widziałem taniej niż za 8 zł tu chyba 4 z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 764 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tylko Jack Link's beef jerky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.