Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 415,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Mama zrobiła, coś tak czułem, że dobry czas, żeby zjechać do domu :banderas:

Opublikowano

Schabowe w panierce z płatków kukurydzianych, pieczone bez oleju w piekarniku, jeno z odrobiną masła :banderas:

Opublikowano

Masz fotki? Pizza była świetna, ciekawe jak to wyszło. Ty to taka awangarda w kuchni Red jesteś. 

Opublikowano

Schabowego nie da się zepsuć.

IV2g30c.jpg

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Red chce po prostu dostać kolejną emotkę. 

Opublikowano

:schnitzel:

Wrzątek bym ugotował to też by trafił na emotkę, foch.

Opublikowano

Dzisiaj na katza oyebałem spaghetti carbonara oraz sałatkę grecką. Tzn jestem w trakcie bo duże porcje i po pół zostało. Do tego schweppes citrus mix, jest pyszny.

Wszystko kupne z Karczmy od Słodkiego, bo nie chciało mi się niczego robić poza oglądaniem seriali :lapka:

Chyba pierwszy raz coś napisałem w tym temacie.

Opublikowano

Deska włoskich serów (m.in. Piave Vecchio, chyba najzaje.bistszy włoski ser jaki jadłem w ostatnich latach) z miodem truflowym i oliwkami. 

Opublikowano

Vp90xlz.jpg

polędwiczki z indyka, samorobne pieczone ziemniaczki, surówka z marchwi i sos musztardowo-miodowy

:fsg:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Pierś z kaczuszki na chrupiąco w sosie limonkowo-kokosowo-chili :banderas: 

prawie tak dobra jak w lokalu podali, szkoda że nie było liczi w sklepie.

Opublikowano

Idę na sushi na śniadanie, a wczoraj pochlałem, ciekawe czy się zrzygam xd 

teriyaki boyz

Opublikowano

Edit jednak poszedłem do polecanego przez Wojtasa plastrami. Każdy kto jest we Wro, powinien tam zajść. Wystrój, Właścicielka (jeeeeezu, cudowna kobieta <3) ale przede wszystkim jedzenie! (pipi)a, ale to było dobre!

Opublikowano

Zeżorłem pastrami Stanley. O jakie pyszne. Lepsze niz burgery.

Opublikowano

Polecam wersję alternatywną kultowych gołąbków, kapusta posiekana  i  wymieszana z mięsem i ryzem, smażone na patelni. Kto wie czy nie lepsze.

Opublikowano

Czyli równie dobrze można pogryźć zwykłego gołąbka, wypluć, usmażyć i będzie? :kaz:

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Tak, u nas robi to babinka, zakłada najlepszą protezę do tego.

Opublikowano

lubicie suszoną wołowinę? Kupiłem w lidlu na tygodniu amerykańskim i tak średnio bym powiedział. 

nigdy nie widziałem taniej niż za 8 zł tu chyba 4 z groszami

2017-10-14_17-44-09-1024x768.jpg