milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Tylko jak Policja znajdzie macającego bułki. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Dziś zjadłem kilka faszerowanych papryk. Farsz z mięsa mielonego, sera i przypraw. Edytowane 5 marca 2018 przez Solderowy123 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2018 Opublikowano 6 marca 2018 Dziś pieczony łosoś, pieczona marchew i pietruszka i brązowy ryż, potem pewnie jeszcze raz, jak to zwykle u mnie bywa. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Polędwiczki wieprzowe z cebulą i suszonymi pomidorami z szybkowara. W ogóle szybkowar to jest GOTY sprzęt, rach ciach, 30 minut i gotowe. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 jadacie coś na mieście? ja już po obiadku Spoiler sorki, że już napoczęty, ale oprzeć się to nie była łatwa rzecz 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 Jak sos słodki to znaczy, że na kuchni jedli ananasa. 2 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 Wspaniała kompozycja @D.B. Cooper musisz założyć bloga Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 sos pikantny na jogurcie, a więc zdrowo. dzięki @_Be_ choć nie ja ją układałem, szefowi kuchni tak się akurat włożyło. Choć samo ujęcie i kompozycja zastawy to moja zasługa. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 Kurwa, głodny się przez ciebie zrobiłem, a dupy mi się ruszać nie chce ;/ No nic, kawa na razie musi wystarczyć. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK 4 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Seoul Kitchen, Warschauer Str. u nas w Berlinie, dokładnie tak Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Godzinę temu, raven_raven napisał: koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK Wolę jak jajko jest zrobione na półtwardo, ale i tak zazdroszczę jak poyeban W Lublinie dalej posucha w temacie ramenów. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 3 godziny temu, raven_raven napisał: cena to pół śniadania czyli 40 zeta? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 10 EUR żeby być dokładnym, tak jest. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Tam u Was w Niemczech to jednak tanizna. Piękny ramen. Strasznie bym jadł. Zapisuję knajpę do notesu. aaaa no i koszt jednego śniadanka. Za 80 były dwa Edytowane 19 marca 2018 przez balon 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Wegański tatar z wafli ryżowych, koncentratu pomidorowego, oliwy, musztardy, cebuli, czosnku i przypraw. Podchodziłem sceptycznie, ale niejeden by się nabrał, że to mięsny, serio. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Wegański tatar... Prawie jak wegsński pasztet albo boczek Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Ale bzdura. Prawda. Edytowane 19 marca 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Ile można na ten sam temat? W tym samym co w wege smalcu. Ale to już dyskusja dla kolejnych pokoleń. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Mnie bardziej zainteresowała obecność wafli ryżowych w tatarze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.