Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Metoda napisał:

zupy+krem.jpg

Te som spoko

własnie te jadłem 

no i tak jak pan metoda powiedział, robienie zupy sam xdd czy mamy ere paleolitu?

Opublikowano
35 minut temu, areka napisał:

Przecież tu chodzi tylko o marketing. Bez tych nazw te produkty by się tak nie sprzedawały. Tylko tyle. 

Ale jakie produkty?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Nie o wygodne, tylko o niezgodne z rzeczywistością i zawierające błąd logiczny.

Najgorzej jak ktoś chce nakłonić zwierzęta do weganizmu. A są baby, które nie karmią np kota mięsem :/

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano
1 minutę temu, grzybiarz napisał:

A są baby, które nie karmią no kota mięsem

No nie wiem jeśli ktoś tak robi to jest chory psychicznie i torturuje zwierzaka bo koty to mięsożercy. 

Gość ragus
Opublikowano

O jezu tak trzeba żyć. 

Kocham te wasze pyzy na parze, bo to chyba to? U nas w Polsce B takich się nie robi :(

Opublikowano

W dowolnym markecie są do dostania. Dla milordów od Hengleina, dla plebsu od Virtu. Jak wyżej milan mówi, sru na garnek i wpier.dalać potem z sosikiem, łojezu Halyna jake to dobre, cymesik. 

Opublikowano

Wczoraj sobie ugotowałem "rosół" i zjadłem go tak trochę po azjatycku, bo z makaronem chińskim i tabasco, a dzisiaj do ugotowanych ćwiartek kurczaka dorzuciłem na talerz ziemniaki i polałem sosem chrzanowym zrobionym z rosołu, mąki, masła, chrzanu itd. Gurwa, pierwszy raz robiłem i wyszło za(pipi)iście jak u babci :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

od dawna polowałem na kuchnię indyjską i w końcu się udało. Na zdjęciu chicken madras, dosyć pikantne. Dziewczyna wzięła  butter chicken, również zaje.biste. No i fantastyczne mango lassi. Świeżo robione pieczywo naan. Wyszło tyle co za śniadanie w hotelu, ale warto było. 

7525f5b6481034d3med.jpg