Rudiok 3 369 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Domowy philly cheese steak. Cebula, papryka, wołowina, ser, bułka. Najtrudniej dostać dobre mięso i cienko je skroić, ser też musi być wyrazisty. Ale polecam bo sezon na świeżą paprykę w pełni. 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 I relacja foto, dziś z gruyere i comte, wyszło zaje.biście 2 2 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Taa, a zrobiłbym takie cos sam to by trafilo na kolejna emotke. Spalone i zalane toną seropodobnego Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Nie bardzo bym zrobil, nie bardzo spalone, czy nie bardzo za(pipi)iste? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Błędnie zakładasz, że to i to wygląda podobnie do tego co wrzucił Rudiok. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Nie mam zdjec po upieczeniu pitcy, wtedy juz byla zbliżona Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 12 minut temu, _Red_ napisał: Nie mam zdjec po upieczeniu pitcy, wtedy juz byla zbliżona Panie, odwazne słowa nazywać to coś pitcą xD to bardziej zarzyganka Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 własnie jem plendze z batatów z soesm czosnkowym, jezusku Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 musiałem googlować co to są plendze, stop wprowadzania niemieckiej gwary na polskie forum Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 wyrychtowales wszystkie plendze? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Jeszcze jest wojenka podobna do mizeriowej, jedni na słodko, drudzy na słono, tak i tak super, ale jednak plyndze z sosem toffi też robią. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Damn, po kaszebsku się mówi plynce, tak blisko, a tak daleko Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Tosty / jajka / szyneczka / cokolwiek byleby z majonezem pegaz Pierwsze co zawsze oje.bawszym gdy pojawiam się w Poznaniu. Winiary i helmansy mogą mu obciagnac 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 W dniu 9.08.2018 o 15:21, milan napisał: Jeszcze jest wojenka podobna do mizeriowej, jedni na słodko, drudzy na słono, tak i tak super, ale jednak plyndze z sosem toffi też robią. Co do mizerii, to ojciec mojej kobity, leje ocet do mizerii:) „Ogórki w occie” Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 42 minuty temu, _Red_ napisał: Tosty / jajka / szyneczka / cokolwiek byleby z majonezem pegaz Pierwsze co zawsze oje.bawszym gdy pojawiam się w Poznaniu. Winiary i helmansy mogą mu obciagnac Kiedys byl lepszy, teraz to juz nie to samo. Tylko kielecki. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Co do mizerii, to ojciec mojej kobity, leje ocet do mizerii:) „Ogórki w occie” To już ciężko mizerią nazwać, to po prostu zwykła sałatka szwedzka z ogórków. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 (edytowane) Pierwsze podejście do ramenu: dużo roboty, bo ponad 3h stania przy garach i drugie tyle czekania (mi w sumie nie przeszkadza, bo lubię gotować), ale jaka satysfakcja no i co najważniejsze wyszło naprawdę dobre, chociaż następnym razem coś tam pozmieniam żeby było jeszcze lepsze Edytowane 19 sierpnia 2018 przez Kinoji 5 2 Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Kinoji sam ugotowałeś bazę/ wywar?Ja ostatnio zmajstrowałem Takoyaki, ale z krewetkami, bo ośmiornicy nie miałem. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 2 godziny temu, basbot11 napisał: sam ugotowałeś bazę/ wywar? tak, wszystko sam, z tego przepisu korzystałem - http://seonkyounglongest.com/ramen/ jak smażyłeś te takoyaki, że się nie rozleciały? Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 jak smażyłeś te takoyaki, że się nie rozleciały?Sprawiłem sobie patelnię do smażenia tego przysmaku.Ten przepis muszę kiedyś sprawdzić. 6 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 o kurfa basbot , zaproś mnie na kolację. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 jajecznica z kurkami i boczkiem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.