Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale taki bardziej mętny w smaku. Co ciekawe, produkcja takiego wina nie różni się zbytnio od produkcji normalnego, alkoholowego. To też jest długotrwały proces.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Piguły. Zacnie było. :ragus:

Delfin poza kontrolo 

Opublikowano

Cii kopig musiał się pochwalić, że brał narkotyki jak 14 latek. 

Opublikowano

Ostatnio mam fazę na różne płatki na doj.ebanie pod koniec dnia po intensywnym treningu. Zazwyczaj jem Lion te udające pełnoziarniste + napój ryżowy, owsiany, migdałowy + masło orzechowe + banan. No wchodzi jak złoto.

Jednak szczególnie polecam taki wymysł:

ShotType1_540x540.jpg

Niby takich poduszek jest mnóstwo na rynku, ale te wydają się być takie intensywne w smaku. Są jeszcze Lion i Cini Minis.

Opublikowano

Liony fantastyczne, ale drogie w ch,uj to.

Ogólnie płatki Nesquika to chyba najbardziej przeceniony produkt na rynku, co lepsze po  tym jak Lubella chyba przejeła te podróbki też yebneli cene bardzo zblizoną, a wczesniej były 2 razy tansze.

Opublikowano

No te kosztują w Tesco 10 zł. Wziąłem na spróbowanie, bo byłem ciekawy, dlaczego takie drogie, no i cena przesadzona. Z ciekawości przetestuję właśnie jakieś tańsze następnym razem.

Opublikowano

Muszę zrobić research, bo to mój come back do płatków po chyba 10 latach. Szukam też jakichś, które nie są śmietnikiem w składzie, o ile w ogóle takie istnieją.