Kosmos 2 711 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 No i następna nowość wleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 Ale jadą na grubo, trzeba będzie sprawdzić. W sumie, ja klopsy, albo burgery sobie rozdrabniałem do makaronu i było złoto, ciekawe jak z tym wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 Zasadzam sie na te kielbaski o ktorych pisal Rozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 to jak oni zastępują ten smak mięsa? Z czego jest takie kotlet? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 To białko pszenne i odpowiednie przyprawy. No te kiełbaski za dużo wspólnego ze smakiem kiełbasy nie mają, choć to akurat na plus. Burgery za to mają bardzo zbliżony posmak, szczególnie jak się go w bułę wpakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 Burgery są genialne, spróbowałem kiedyś za recenzją z forumka i teraz za każdym razem jak jestem w Lidlu to obowiązkowo lądują w koszyku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 14 godzin temu, Mejm napisał: Zasadzam sie na te kielbaski o ktorych pisal Rozi. Leć po nie migusiem. Kiełbasy są zrobione z boczniaków też. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 Kupiłem dziś mielone, ale jeszcze nie jadłem. Wziąłem jedną z ostatnich 3 sztuk, leżały za to 4 puste kartony. No nieźle się rzucili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Wleciały te kiełbaski z boczniaków. Do tego fasola z sosem heinz. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Kurde, a te mielone dziwne. Do oporu przypomina mi w smaku wątróbkę. Zrobiłem sobie ze szpinakiem, cebulą, ziolami tajskimi i pastą tom yum to wyszło smaczne, ale na farsz do pierogó, jak zalecają, albo do makaronu to tak średnio raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 W dniu 15.01.2020 o 22:39, Kosmos napisał: No i następna nowość wleciała. Gdzie te kalorie mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Lidl Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 Jak ktoś lubi burgery z Dobrej Kalorii, a ma w pobliżu Kaufland to od dziś są tam oryginalne Beyond Burgery: Polecam sprawdzić, bo są pyszne. Ja niestety nie mam Kauflandu w rejonie, ehh. Swoją drogą, te kotlety od Dobrej Kalorii okazały się najpopularniejszym roślinnym produktem w 2019 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 23 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 Cena? Bylem doslownie w niedziele na beyondzie w nowo otwartej krowie i mowiac szczerze mocno sie zawiodlem. Moze powtorze to w domu i wyjdzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 Jakoś 20-25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2020 Niestety, jeszcze trochę czasu upłynie zanim takie towary będą w normalniejszych cenach. W dodatku, ten jest importowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 (edytowane) Od jutra w Lidlu, cena standardowo 7.99. No ciekawe, może być sztos. Nie zwalniają tempa. Z kolei, dziś jadłem co innego: Mega dobry, podwędzany, fajnie pachnie, mocno przyprawiony. Bezmięsny ma całą linie, wziąłem jeszcze pepperoni, a była szynka, kiełbaski. Cena pod 10 zł, dostępne w Auchanie, albo lewackich sklepach. Można też online i wychodzi taniej. Edytowane 26 stycznia 2020 przez krupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 10zł za 150 gramów Szacunek dla tych, którzy potrafią zarobić kasę na hipsterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 Kupić coś smacznego do jedzenia za 10 zł to już hipsterstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 669 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 Mniam mniam przetworzone wyroby roślinne, mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 Najpierw ruchali ludzi na bio eko a teraz na "miesie" z warzyw. Nie no, jest zbyt smiesznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 Czasami już ciężko rozróżnić, kiedy ktoś jest zwykłym januszem, a kiedy jest po prostu głupi. Zaciera się ta granica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 No jak dla mnie nazywanie tych produktów jako 'mięsne' to też beczka. Po co odwoływać się do mięsa i jego nazw różnych skoro robimy coś wegańskiego? Głupota. Ps. Uwielbiam wegańskie jedzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 Jest wręcz przeciwnie i ma to sens, moim zdaniem. To nazwa zwyczajowa, tutaj jest to wyjaśnione: Cytat 10. Dlaczego do Waszych produktów używacie mięsnych nazw? Mięsne nazwy służą lepszemu zrozumieniu naszych produktów. Są kulinarnym drogowskazem, dzięki któremu wiadomo, do czego mogą być użyte. I tak wiadomo, że pepperoni może posłużyć jako świetny dodatek do pizzy, boczek jako uzupełnienie porannego śniadania, a żeberka jako danie główne niedzielnej uczty. 11. Po co osobom niejedzącym mięsa ich zamienniki? Osoby niejedzące mięsa rezygnują z niego z różnych powodów. Są to na przykład powody etyczne, środowiskowe czy zdrowotne. Nie każda osoba rezygnuje z mięsa ze względu na jego smak. Części tego smaku po prostu brakuje – i tu pojawiają się nasze produkty. Są one również doskonałym rozszerzeniem roślinnej diety o nowe smaki, a także produktem, którego z powodzeniem mogą włączać do swojego jadłospisu osoby na co dzień jedzące mięso. Jakoś nikt nigdy się nie czepia nazwy kabanosy drobiowe, czy szynka piersi z kurczaka. No tak, bo to tanie i NIEHIPSTERSKIE. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.