Metoda 1 325 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Mięsa to pożałowali, albo takie zdjęcie. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Wszędzie tylko nie w kanapce 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Wczoraj na obiad własnoręcznie robiona pizza, a dziś mięso ze świnki z przeglądem lodówki czyli gulasz. 5 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 (edytowane) mm, ale obiadek sobie właśnie zrobiłem. Kurczak smażony oddzielnie na oleju, cała reszta na oliwie. Zamarynowany ryż, marchewka i pieczarki z parowaru, świeży szpinak, papryka, pomidor, troszkę kiełek, a to wszystko posypane nerkowcami. Jestem dumy, bo wyszło smacznie i zdrowo. Szkoda że świeży szpinak jest tak drogi. @MaZZeo ja rozumiem tego chlora, ale jaki Ty masz problem Edytowane 24 lutego 2020 przez Figaro 2 1 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 Smaczne i o dziwo, nie są suche. Do dostania w Lidlu. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 krupek ile Ty już mięsa nie jadasz? Czy bluber musiał umrzeć za swoje grzechy i dopiero musiało to nastąpić? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 marca 2020 Opublikowano 3 marca 2020 25 minut temu, grzybiarz napisał: krupek ile Ty już mięsa nie jadasz? Aktualnie od niedzieli. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) Pokroiłem ziemniaki, pietruszkę i marchewkę w słupki, zamarynowałem w oleju rzepakowym chilli&suszony pomidor+syrop klonowy+sos teriyaki, obsypałem wędzoną papryką i cyk do piekarnika, do tego hummus i wyszło elegancko. Dodatkowo, niedawno jadłem też: Całkiem spoko śmieciuch, kotlet mokry i smaczny. Jest kozag, następnym razem zrobię sałatkę gyros z tym. Edytowane 27 marca 2020 przez krupek 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 Sprobowalem tych paroweczek veganskich wegierskich i albo cos zle zrobilem (tylko usmazylem na patelni) ale w ogole mi one nie podeszly. Moze jeszcze nie jestem przyzwyczajony do takich smakow. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 W dniu 27.03.2020 o 13:37, Mejm napisał: cos zle zrobilem Tak, kupiłeś je. Cytuj
alb84 943 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Opublikowano 18 kwietnia 2020 (edytowane) Coś na szybko, 10 do 15 minut i wychodzi całkiem dobra micha. Potrzebna krewetkowa zupka typu instant (imo najlepsza z vifona). Warzywa, akurat pod ręką miałem co widać : zielony ogórek(trza wyebac miąższ), rzodkiew, oliwki, kukurydza, pietrucha i suszone płatki chilli dla zwiększenia mocy. Wcześniej robiłem z czerwoną i zieloną papryką , porem, przesmażonymi małymi pieczarkami, imbirem i co tam jeszcze można wymyślić do profilu takiej chińskiej zupki. Czosnek szczypior whatever, co pod ręką :). "Paluszki surimi" zamiast robali? Też git! Do rzeczy. Podgotować robale (jeszcze ewentualnie króciutko przesmażyć), wywarem zalać ówcześnie przygotowany instant i... w zasadzie gotowe. Smacznego i zdróweczko Edytowane 18 kwietnia 2020 przez alb84 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Opublikowano 18 kwietnia 2020 (edytowane) Robiłem podobnie, ale zamiast śmieciucha dawałem Tajską od Pana Pomidora i makaron noodle. A ja dziś chyba pierwszy raz jadłem komosę ryżową, mega smaczne i wartościowe, można zrobić na słodko i wytrawnie. Ja zrobiłem w curry z bobem, groszkiem, marchewką, słonecznikiem i pestkami dyni, wyszło pysznie. Edytowane 18 kwietnia 2020 przez krupek Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Wlasnie o(pipi)alem szakszuke, omg jakie to jest dobre Cytuj
Barthez 41 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Spoiler Nie ma jak kwarantanna.Do tego tzatyki,sos tatarski,ogorasy curry,czosnkowe buleczki wlasnego wypieku,i zimna wodeczka!:)pozdrowki 2 3 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 maja 2020 Opublikowano 23 maja 2020 Pierogi z mięsem firmy Swojska Chata zjadłem i muszę powiedzieć, że smakowały wyśmienicie. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 Wegeburger z żabki wjechał. Pozytywne zaskoczenie, fajna konsystencja, lekko pikantne. Jeszcze zwykłe czisy mają, trzeba będzie spróbować. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 W czym oni to grzeją? Calego do mikrofali czy poszczególne elementy się grillują jak parowki do hotdogow? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 Ja burgera kupowałem do podgrzania w domu, na miejscu chyba w całości grzeją. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 A to nawet nie wiedziałem, że na miejscu też to serwują. Normalnie na minutę do mikrofali 700W i włala. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 W Lidlu kupiłem takiego, jest jakby surowy, trzeba go usmażyć, a nie tylko podgrzać. Ciekawy smak, zupełnie coś innego niż te od dobrej kalorii, polecam. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.