Rudiok 3 354 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Odkąd się zamknęła Ramen Girl to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Ramen girl ludzie nie polecali, sam miałem sprawdzić ale zamknęli jak piszesz. Na festiwalach foodtrackow czasami są budy z ramenem np. w bezogrodku ostatnio, pytanie tylko jakies jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 A, jeszcze Edo Fusion przecież na Kazimierzu. Co prawda jadam tam głównie tom yum, ale ich ogólna jakość nastawia pozytywnie do ramenu w ich wykonaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Jadłem chlebek tostowy z masełkiem, serkiem cheddar i papryczkami jalapeño, popiłem ciepłą herbatką earl grey. Pyszne i pożywne śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 A nie porzygales sie na koncu od zdrobnionek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Nie, ale zaraz pójdę się wysrać. A tym Twoim sarkazmem to se dupę wytrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 No bez jaj, większość w Biedrze dostaniesz. Tej nowej, w złotych tarasach? Ja w Biedrze nie znalazłem żeby kupić składników do ryżu z kurczakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 No bez jaj, większość w Biedrze dostaniesz. Tej nowej, w złotych tarasach? Ja w Biedrze nie znalazłem żeby kupić składników do ryżu z kurczakiem. No to nie wiem, u nas na wsi w trzech Biedrach mamy całe stoiska z azjatyckim badziewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Pewnie jeszcze wam zalegają z poprzednich tygodni azjatyckich Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) W odpowiedzi na składniki do RAMEN gdzie się zaopatruje i gdzie można dostać większośc produktów to jest to sklep http://www.kuchnieswiata.com.pl/ niedawno odkryty,ale maja naprawde fajne rzeczy dla ludzi którzy wiedzą co z nimi zrobić;] Tak,jestem kucharzem z zawodu i z zamiłowania,aktualnie załatwiam sobie wyjazd na fiordy bo wiadomo hajs Tak! i jestem alter ego jakiegos nintendofaga czekałem tyle lat aby wstawić nasz polski jakże smaczny,tani obiadek,ze swieżych własnych produktów a mianowicie: momenty Amaro: wątróbka,ziemniaki,kapusta[młoda] pozdrawiam prawilnie;] Edytowane 8 lipca 2016 przez Barthez Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) Przed chwilą jadłem pierniki z biedry, a na opakowaniu było napisane, żeby najlepiej spożyć do 25 grudnia 2015. Na szczęście smakują tak samo jak przed terminem. Edytowane 9 lipca 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Wujaszek, czemu fot rybek nie wrzucałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Jak bylem jakis czas temu w Paryzu, to kupilem w FAUCHON Paris pare slodkosci. Malutki ekler Saint Honore kosztowal 7 euro, ale co za smak Zdjecie z neta: Mam jeszcze paragon, lel Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Wujaszek, czemu fot rybek nie wrzucałeś? Nie wpadłem Grzybi na to. Cały czas porobiony, wywołałem aferę żonową w Pokaż Swoją Twarz, Dźwirzyno stolicą kraju się zrobiło a co by się działo jakbym jeszcze zdjęcia rybek robił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 To białe duże to śnieżka: a tutaj po obróbce cieplnej: do smaku UMAMI grana padano Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 A co to w czerwonym kubku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 Przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 Barn Burger - Malinowy Cieć, czyli maliny, ser pleśniowy, awokado. Takie se. Bułka i mięso klasyka, ale dodatki nie zagrały. Duża Mi-ha Wawa - pho z kurczakiem smaczne, ale trochę słabe (rozwodnione?), za to sajgonki i makaron z mięsem weszły bez popity. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Barn Burger - Malinowy Cieć, czyli maliny, ser pleśniowy, awokado. Takie se. Bułka i mięso klasyka, ale dodatki nie zagrały. Duża Mi-ha Wawa - pho z kurczakiem smaczne, ale trochę słabe (rozwodnione?), za to sajgonki i makaron z mięsem weszły bez popity. Ja je bie. Maliny w burgerze czego ci gamonie od tych buł z mięsem nie wymyślą żeby być oryginalni... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 zgadzam się, jedno to szukanie smaków, drugie to łączenie czegos co nie pasuje i wmawianie ze to hicior zasługujacy na swoja nazwe. to jak podgrzac zupe nic i wmawiac ze to zayebisty pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 To jak dodac do zupy owocow. Oh wait... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Barn Burger - Malinowy Cieć, czyli maliny, ser pleśniowy, awokado. Takie se. Bułka i mięso klasyka, ale dodatki nie zagrały. Duża Mi-ha Wawa - pho z kurczakiem smaczne, ale trochę słabe (rozwodnione?), za to sajgonki i makaron z mięsem weszły bez popity. Ja je bie. Maliny w burgerze czego ci gamonie od tych buł z mięsem nie wymyślą żeby być oryginalni... Ale jadles ty w ogole tego burgera z malinami, ze wypowiadasz sie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Gruszka i ser to zaje.biste połączenie więc może i maliny tez byłby spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 potwierdzam gruszka i ser pleśniowy dobre kombo, raz pizze zrobiłem a'la hawajską z gruszką, serem i kiełbasą wędzoną wyszło bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Gruszka i pleśniak i rukola i orzechy to klasyka. Ale malina po prostu za mocno się wybija nad mięsem. Ponoć malinowy burger ma swoich fanów, ale ja nim nie zostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.