Gość Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) Mazzeo- to masło nie ma dodanego cukru ani soli, ale jest masakrycznie dobre, serio smakuje mi najbardziej ze wszystkich jakie jadłem. Nie jest "suche" jeżeli wiecie o co mi chodzi, dzisiaj kupiłem 100% masło od Sante (niestety gładkie, bez orzeszków, więc to nie jest idealne porównanie) i mimo, że całkiem ok, to już nie ma tego aromatu (made in EU, a tamto robią w Indiach- może to ma jakieś znaczenie) i posiada tę zamulającą suchość znaną mi z innych maseł orzechowych. Na rynku jest jeszcze kilka firm, które robią takie 100% masła, ale najłatwiej je kupić w jakichś sklepach dla pakerów. Edytowane 10 września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Napisałem do Naturavena w sprawie tego masła. Odpisali: "Panie Jarku nasz produkty może Pan kupić w tesco, caerffur, Piotr i Paweł, leclerc". Kurde wszędzie tylko nie w lesie . Pominę już fakt, że gdybym ja zatrudniał kogoś od PR-u, to byłby to ktoś kto pisze poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 ale zarobiłbyś mniej niż w swojej fabryce z uwagi na twoją bezkompromisową postawę w relacjach międzyludzkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 potwierdzam. nie tylko to z granatem, pozostałe opcje też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 miód pitny trójniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Wymyśliłem sobie lazanie z Frosty.Tragedia.Mało mięsa,dużo marchewki.Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Kiełbasę na gorąco z wody. Smak dzieciństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 U mnie smak dzieciństwa to placki ziemniaczane babci z cukrem bo ze śmietaną nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_PL 1 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Gołąbki ze słoika + ziemniaki. Firma "Po prostu" Były za pół ceny. Nawet dobre. Tylko sos zbyt rozwodniony. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Krewetki vannamei podsmazone na maśle. W promocji z Auchan ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Gulasz z kaszą i surówką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Wrocilem z roboty i zjadlem dwa duze kawalki pizzy plus sok pomaranczowy. Pora spac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Pastę/sałatkę z tuńczyka (Rio Mare heheh), kukurydzy, czarnych oliwek, jajek, majonezu i odrobiny cytryny. I to na waflu ryżowym wszamane. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) Wczoraj zrobiłem sobie steka Sokołów, "Stek z krzyżowej". Pobrałem zalecaną apkę na telefon, wrzuciłem mięcho na patelnie (wcześniej je pieprzyłem, Red czaisz? ) W aplikacji wybieramy wysokość mięsa i poziom usmażenia. A potem siedzę na forum, a tu mi telefon wibruje, żebym poszedł odwrócić mięso - dobre dla zapominalskich.Po usmażeniu steka, czuć było mięchem w całym domu przez chyba dwie godziny. Dodam, że to moje drugie podejście do steka - wcześniej kupiłem coś nie od Sokołowa i czuć było mlekiem (czyli na trafiłem na krówkę karmiącą ). Tutaj wyszło mi bardzo pyszne mięcho, chociaż chciałem dobrze wysmażone, a wyszło trochę słabiej. Edytowane 15 października 2016 przez grzybiarz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 No ja z kolei się ostatnio przejechałem na stekach z Sokołowa, żylaste i pełne błon były. Z takich kupnych dobre są z Lidla te droższe. Ale i tak najlepiej znaleźć lokalnie świeżą wołowinę, bez porównania. PS Chyba Ci się coś źle wcisnęło na klawiaturze, bo przez przypadek wyszło "dobrze wysmażony" Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Nie ma to jak tortilla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Własnoręczne pierogi ze szpinakiem i serem feta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Kopytka z masłem i bułką tartą. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Rogale swietomarcinskie przywiezione z Poznania Jakie to tluste, mokre, makowe, orzechowe i dobre. Dwa rogale ponad 2400 kcal xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Ooo, też już zajadam prosto z Poznania raz w roku muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Wątróbkę z cebulką i chlebem i musztardą Dawno nie jadłem więc te 300g wątróbki spałaszowałem szybko. A tylko zeta pięćdziesiąt za nią zapłaciłem. Nie jem często podrobów, typu żołądki, serca, bo moją laskę to brzydzi. A w sumie za dzieciaka uwielbiałem sos z żołądków, czy serc. Edytowane 29 października 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Zaintrygowałeś mnie sosem z żołądków i serc... Rozwiń temat Ja zjadłem ciasto francuskie z dynią pieczoną w oliwie i czosnku, z fetą i szałwią. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 @Rudiok ja dokładnie nie wiem. Babcia taki robi, wygląda jak sos pieczeniowy, jest brązowy i dodatkowo są w nim żołądki, czy serca. Muszę się trochę nauczyć takich rzeczy robić, bo kobita się tego brzydzi ://// A brakuje mi tego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Chcialem zapytać jak pachnie ten sos - serio, bo podroby różnie mi się kojarzą w tej kwestii. Ale bys wziął to personalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.