grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 No nie śmierdzi mięsem, a pachnie jak taki doprawiony sosik brązowy:). Hehe, nie z akcentem na "brązowy". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Git. Bo jak gotuje flaczki w domu to zona otwiera wszystkie okna, stad żem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Właśnie miałem podobne skojarzenia. Ale flaki szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 taki se, dupy nie urywa, wole klasycznego burna Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Co do tego sosu z sercami, to wydaje mi się, że to normalny, babciny sos pieczeniowy na jakimś tam mięsie + do tego serca. One potem tak nasiąkną tym sosem i są jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Potwierdzam, sam taki robię. To zwykły pieczeniowy tylko, że z sercami i żołądkami zamiast prawdziwego mięcha. Swoją drogą, za szczyla uwielbiałem gotowane żołądki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Mnie obrzydzał sam wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Ja właśnie robię taki gulasz z żołądkami z drobiu i sosem pieczeniowym. Wersja z karkówką też jest niezła. Ostatnio jadłem klasyczną jajecznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Weekend na Podlasiu i tamtejsze domowe pierogi, flaczki, kartacze, zeberka i kiszka ziemniaczana. Bardzo dobre dla odmiany, ale po tygodniu bym chyba kaszlał tluszczem i mąką. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Piękne jadło pod wódeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Ano zdecydowanie. Lokalny folklor głównie skladal sie z czestowania wódkaą Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Weekend na Podlasiu i tamtejsze domowe pierogi, flaczki, kartacze, zeberka i kiszka ziemniaczana. Bardzo dobre dla odmiany, ale po tygodniu bym chyba kaszlał tluszczem i mąką. Polak musi dobrze zjeść bo pracuję najciężej w całej Europie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Potwierdzam, sam taki robię. To zwykły pieczeniowy tylko, że z sercami i żołądkami zamiast prawdziwego mięcha. Swoją drogą, za szczyla uwielbiałem gotowane żołądki. babcia mi zrobiła raz, myslalem ze sie porzygam jak to widziałem, wąchałem i wsadziłem do ust. chore guwno Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Kania w panierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Gruzińskie chinkali i haczapuri. Uwielbiam te smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Omamo, tak. Byliśmy ostatnio na chaczapuri z ciekawości. Nie spodziewałam się, że to może być aż tak dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Gdzie byliscie? Tam na rynku visa vis kosciola z wieza widokowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 U Gruzina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2016 7 kromek świeżego chleba z piekusia ("deskowy" czy jakoś) posmarowane majonezem, a na to pokrojone i posypane solą jajka na twardo. Takie proste, a takie (pipi)a dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Jabłka z białym nalotem kupione na jeleniogorskim targu. Ciekawe które E zostało użyte by tak pieknie prezentowały się jabłuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 7 kromek świeżego chleba z piekusia ("deskowy" czy jakoś) posmarowane majonezem, a na to pokrojone i posypane solą jajka na twardo. Takie proste, a takie (pipi) dobre Tak bez szczypiorku? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Przekroczyłby makrosy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 ah ja Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 303 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 No ale jajka z majezonem to bym o(pipi)il az milo. Takie na kanapke tez w sumie. Jutro chyba wjada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 plus groszek konserwowaty i papryka w proszku, o boze ... pragnę tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.