milan 7 022 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Nie jadłem ze świeżego, ale i tak doceniam że nie napisales na bartofla ze sklepowe to govno, i liczy sie tylko domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Krewetki z chili i trawą cytrynową + bagieta z masełem i białe wino Najlepiej smakowało wino i bagieta, a krewetki dostały moje szczury. albo ja nie umiem robić krewetek, albo to taka sama ściema jak kawior - żresz i mówisz, że pyszne i najlepiej smakuje z Bollinger Blanc De Noirs Vieilles Vignes Francaises, bo inaczej nie wypada i nietakt, a potem lecisz do kibla i rzygasz Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Jakie to krewety? Uwielbiam w każdej postaci, czy tygrysie, koktajlowe czy vannamei. Wrzuca się na kilka minut na masło i tyle, nie mogą się przesmażyć za mocno. Tylko do czasu, aż będą sprężyste i gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) Ja osobiście wolę mule jeżeli chodzi o owoce morza. Mule, oliwa z czosnkiem i czerwone wytrawne wino mmmmmmmm. Edytowane 27 listopada 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Krewetki się bardzo szybko robi. Najczęstszym błędem jest zbyt długie ich gotowanie lub smażenie, przez co się kurczą i twardnieją. Najprostszy przepis to oliwa, czosnek, na to krewetki na dosłownie kilka chwil żeby złapały ciepło (mówię już o ugotowanych i obranych), parę łyżek białego wina, pietruszka, minuta-dwie pod przykryciem i tyle. I nie kupuj tych małych bo one co najwyżej do zupy jako dodatek mogą robić. A jeszcze co do lasagne to okresowo w Biedrze i w Lidlu można dostać świeże płaty, polecam spróbować, inna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Też robiliśmy dzisiaj lasagne. Świeży makaron + beszamel, ser, do tego wołowe ragù (2 godziny samego gotowania, ale zdecydowanie warto czekać) i grana padano na wierzch. Efekt niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Losos vacos? To chyba jakaś ryba z wód Meksyku? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Czemu jestes taki nieuprzejmy :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Może trzezwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Łosoś debilu <_< Aaaaaaaaaahaaaa Oj obraz nie w WKP. Ktoś mnie wyręczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Jem właśnie Grześka Tyci Tyci. Nawet spoko. A wczesniej zjadłem ostre, zielone papryczki z serem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Tylko kupka po takim jedzeniu nie będzie tyci tyci. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Rudiok schudłbyś na buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Nie chce mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Leczo mini Calzone z pieczarkami i mozarella splaszczone i zrobione w tosterze[sic!] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Nie chce mi się. 50km biegu i ten smród z twarzy zaraz byś zrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Nachosy Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Donatello z boczkiem i pepperoni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Nie chce mi się. 50km biegu i ten smród z twarzy zaraz byś zrzucił. A swój smród spod nosa zrzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Nie chce mi się. 50km biegu i ten smród z twarzy zaraz byś zrzucił. A swój smród spod nosa zrzuciłeś? ty nie masz prawa głosu lebiedo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Opędzlowałem zacny Ramen w Omami na Kurczej w wwa Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 właśnie sobie zjadłem płatki z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Mi to z płatków ostatnio bardzo smakują corn flakes choco Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Ja bym chyba dziś nie zjadł nawet pół miski płatków, na rzyganie by mnie brało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.