Gość Rozi Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Chyba każdą gotową pizzę można robić w mikrofali, ale z piekarnika jest milion razy lepsza. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Nie wiem ile kosztuję, ojciec kupił a ja jadłem. Na opakowaniu jest napisane tylko że do zrobienia w piekarniku, o mikrofali nic nie ma, ale pewnie można. Z tym że taka pizza z mikrofali to straciu 50% zayebistości Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 99% w auchanie na promocji 6zl sa Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Wczoraj zrobiłem sobie krewetki w cieście piwnym, do tego Perła chmielowa om nom nom nom, dziś powtórka. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Rigga z kurczakiem jest akurat za(pipi)ista nawet z mikrofali 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Sos kantoński Uncle Ben's. Przepyszny jako dip do tortilli. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) Jadłem dziś i wczoraj tą pizze Giuseppe co tak reklamują ostatnio. Pyszna. No kupna ale tak dobra że masakra. Jadłem jakąś szynka+pieczarki+cebula i salami+kukurydza. Ta druga lepsza, pikantna, fajne ciasto. Polecam OMG to jest dobre ?no proszę ciebie bez jaj :confused: Koło pizzy to to nawet nie leżało tak samo jak i każda pseudo pizza z lodówy . Edytowane 1 maja 2012 przez Darude Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Zjadlem ta giuseppe z szynka i pieczarkami i musze powiedziec, zeby byla bardzo srednia jak za taka cene(8zl). Do kurczakowej/wiejskiej riggi to nawet startu nie ma. Moze jeszcze ta pikantka z salami obadam. ps. w piekarniku robilem Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Rigga jest paskudna z guseppe to serowa jest przepyszna ^_^ Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Kiedyś naciąłem się na serową pizzę i chyba nigdy już się na taką nie skuszę. Ta Giuseppe z szynką i pieczarkami jest taka sobie, dobra ale dupy nie urywa, za to ta peperoni jest pyszna nie wypala ryja ale czuć że jest pikantna, jest kukurydza, bardzo na +. Nie jadłem nigdy tej Riggi ;/ muszę spróbować tą z kurakiem Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 lidlowe placki tortilla +warzywa+filet bodajże wczoraj na kolacje, pycha Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Wyszly lepsze niz robione od podstaw z kupnym ziemniorow. Gorsze niz ze swoich posianych w ogrodzie ale kto z was na taki luksus moze sobie pozwolic Edytowane 2 maja 2012 przez kad2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Bo to trzeba dobra odmiane ziemniakow kupic :potter: Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 probowalem juz z wielu i zawsze nasiakaly tluszczem a zlote i chrupiace to byly tylko 2 pierwsze patelnie... Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Polecam ziemniaki winieta, są świetne do wszystkiego, nadają się na frytki, placki ziemniaczane i oczywiście do klasycznego polskiego obiadu. Aha ostatnio jadłem ziemniaki z udkiem kurczaka i sałatą lodową, niech się schowają te wszystkie fast foody i dania z torebek Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Aha co do piwek jeszcze to ostatnio próbowałem czegos nowego takiego jak desperados tylko w mniejszej butelce, zapomniałem nazwe. Bardzo dobre , pozytywne wrazenia. 9/10 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 ja nawet reedsa pije z sokiem Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10 Rzeczywiście słabe piwo. Na początku cytryna daje radę, ale z czasem jest to tylko sztuczny chemiczny kwasek. 3/10 ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10 A mi właśnie podszedł ten somersby. Jedno z niewielu piw smakowych które naprawdę czasem kupię, a nie dostanę. Chociaż cena mocno przesadzona to dobrze zmrożone daje rade jak mało co. 7-/10. Choć i tak żałuje, że w Polsce praktycznie się nie robi cydru. Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes Corona to bardzo dobre piwo. Sam ostatnio pije bardzo często i jest to bardzo lekkie i przyjemne piwo. Choć cena za duża, ale oczywiście bierze się z tego, że to piwo praktycznie z końca świata. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Jeżeli już piwo smakowe, to tylko reds żurawinowy. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10 uwielbiam to 9/10 1 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 to kupuj sobie ruskiego szampana, tam za 5zł masz jakieś 0,7l jako napój orzeźwiająco/chłodzący może i jest ok, tyle że za tę cenę mam karton tymbarka jabłko-mięta. wg napisu na etykiecie to nawet piwo nie jest tylko "napój piwny o smaku..." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.