Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

P52GsWm.jpg

Takie w końcu kupiłem.

Opublikowano

Drogi Grzybiarzu, w strefie Schengen, do której należy Polska i Czechy, nie ma kontroli na granicach. 

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem placków ziemniaczanych, ale dziś mnie mama zaskoczyła. Dała do nich boczek, szynkę, cebulę, koperek i to było pyszne, że o jacie.

Opublikowano

Wszystko byłoby dobre z boczkiem, szynką, cebulą, koperkiem, nawet pajda chleba xd

Opublikowano

Kabanosy Tarczyński z chili :banderas:

Opublikowano

Bardzo dobre kabanoski, wszelakie ich smaki.

Opublikowano

Tylko niepotrzebnie reklamują je jako Premium, biorąc pod uwagę skład.

Opublikowano

Bardzo dobre kabanoski, wszelakie ich smaki.

Cebulowe sa obrzydliwe

Opublikowano

Niezłe nawet, ale śmierdzi potem cała lodówka przeokrutnie.

Opublikowano

Roznego rodzaju paszteciki z sylwka: zawijane z szynka, szpinakiem, pieczarkami. Z ciastem francuskim :banderas:

Opublikowano

Roznego rodzaju paszteciki z sylwka: zawijane z szynka, szpinakiem, pieczarkami. Z ciastem francuskim :banderas:

mama robiła?

Opublikowano

Marynowane piersi z kurczaka smażone na klarowanym maśle w sosie pomidorowo-cebulkowym.

Dużo ziół, dużo przypraw. o jenysiu

9kw9ph.jpg

Opublikowano

Fajny talerz, prawie widać śrubkę między ziemniaczkami

Opublikowano

Tak, twoja.

pyta się kiedy wpadniesz na rosół.

Jadłeś rosół z kur wielu?

Opublikowano

Dwa dni na ripostę, w dodatku nie wymyśloną przez siebie. Jeszcze pół roku wprawy i się uda.