asfalt 439 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) bo, żadne piwo nie jest smakowe. Ale jest robiony z piwa, a nie, że smakuje jak piwo choć piwem nie jest. Ja wiem, że wy jesteście prawdziwymi facetami, co to narkotyki przegryzają byczymi penisami i zapijają wódką bez popity, ale nie każdy musi być aż tak męski. Poza tym większość ludzi jednak pije piwo dla smaku. Jeśli im smakuje piwo z sokiem to czemu nie pić? Rozumiem, że kubusia to ostatni raz kupiłeś w podstawówce? Edytowane 12 maja 2012 przez asfalt 1 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 piwo to piwo, soczek to soczek btw. ...zapijają wódką bez popity... skoro już wódka jest zapojką to po co ją jeszcze popijać? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes Corona to bardzo dobre piwo. Sam ostatnio pije bardzo często i jest to bardzo lekkie i przyjemne piwo. Choć cena za duża, ale oczywiście bierze się z tego, że to piwo praktycznie z końca świata. Jak na piwo meksyk/usa to chyba jedyne które ujdzie. Ale w porównaniu do polskiego piwa to popłuczyny 5/10. Takie jest moje zdanie. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Jadłem ostatnio pizze z pieca kamiennego z Biedronki. Naprawdę jak na gotową pizzę bardzo smaczna. Polecam. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 bo, żadne piwo nie jest smakowe. Ale jest robiony z piwa, a nie, że smakuje jak piwo choć piwem nie jest. Ja wiem, że wy jesteście prawdziwymi facetami, co to narkotyki przegryzają byczymi penisami i zapijają wódką bez popity, ale nie każdy musi być aż tak męski. Poza tym większość ludzi jednak pije piwo dla smaku. Jeśli im smakuje piwo z sokiem to czemu nie pić? Rozumiem, że kubusia to ostatni raz kupiłeś w podstawówce? Ja akurat piwa nie znosze. Tzn nie jest tak, ze nie wypije ale tylko raczej w towarzystwie aby bylo na wesolo i wtedy producent jest mi obojetny. W sumie to jak mialem wybor to sam zawsze kupowalem warke strong ale tak to jak juz mam wypic to obojetne. I w takim wypadku wole reddsa, moze gingersa chociaz tego to juz nie pamietam i mam wyj ebane, czy dla kogos to meskie czy nie. Nie lubie ogolnie smaku piwa, tak samo jak kawy, ktorej w ogole nie pije. Ale piwo z sokiem, czy jakies tam reddsy i inne takie sa spoko. Zreszta browary prawdziwych dotad facetow robia teraz wersje dla ich panienek jak jakies cytrynowe Lechy i inne takie wiec o czym tu rozmawiac. A kubus jest wyj ebany i nie wyobrazam sobie tygodnia bez kilku duzych truskawkowych butli tego soczku.Te jakies tanie ku rwy pokroju pysia, zbysia i ku tasia to nie wiem po co sa robione bo raz to probowalem i musialem wypluc. na Kubusia bata nie ma. Jest kozacki. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Dostałbyś plusa za część o Kubusiu, ale nie lubisz piwa więc fail. Jeśli piwko to najlepiej perła. Idealny smak piwa i genialny kształt butelki. Ze smakowych zimny reds jabłkowy. Ale tylko latem. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Mi browarek do szczescia niepotrzebny - wole cos mocniejszego i jak mam popijac dla relaksu albo sportu to robie sobie jakiegos drina. 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 pewnie niektorzy mysla, ze kazdy facet musi lubic piwo Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Prawdziwy tak, ale w dzisiejszych czasach mało już takich zostało. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Piwo jest dla ciot. Prawdziwi faceci pija tylko spirytus, przegryzajac go papryczkami chili. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 ja ostatnio uwielbiam sommersby 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 wzialem wczoraj lyk warki radler. slodkie go,wno. nie wiem jak mozna mowic, ze to dobry napoj na lato. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 w lodówce czeka jakas warka cytrynowa i nowy czerwony desperados, obacze wieczorem Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 kur.wa ta warka cytrynowa smakuje jakby ktoś dolał ludwika... lech shandy 2x lepszy, a sommersby jakieś 21518x. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Wszystkie te piwa cytrynowe, jabłkowe to (pipi). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler Zgadzam się z Luckiem. Schłodzone wchodzi jak oranżada i według mnie orzeźwia lepiej niż zwykły browar. No ale polaczkowo powie, że za mało procentów i pedalskie 1 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Jak chcecie piwo smakowe to spróbujcie Perłe Summer, przynajmniej ma 5% alkoholu, a nie jakieś 2,6%, toż to oranżada jak ktoś wspomniał. http://smakpiwa.wordpress.com/2012/06/30/perla-summer-czyli-tymbark-z-alkoholem/ Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Zwykla Perla IMO jest paskudna, ale ciekawy jestem jak to wyszlo. Sprobuje, ale mimo wszystko bardziej pasi mi mniejsza zawartosc alkoholu. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Perła paskudna... przecież to obecnie najlepsze piwo. 1 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler Zgadzam się z Luckiem. Schłodzone wchodzi jak oranżada i według mnie orzeźwia lepiej niż zwykły browar. No ale polaczkowo powie, że za mało procentów i pedalskie w przypadku radlera to ja wole kupić sobie oranżadę, bo na jedno wychodzi. Alko jest prawie niezauważalne. Lech Shandy bardziej mi smakuje. OStatnio piłem Reddsa zielonego z puszki, odrzuciło mnie po prostu na ten metaliczny posmak, dotąd piłem to piwko tylko z butelki. W lidlu jest za(pipi)ista promocja na desperadosa po 3.99 za duza butle, ale to są resztki magazynowe. Przyjechaly też Veltins lemon (odpowiednik lecha shandy) nie warte uwagi, bo smakuje jak rozcieńczona lemoniada i Veltinis jakies tam o smaku coli też słabe bardzo. Za to jest nowy argus (browar łomża) w stylu desperadosa, no i nawet ok jest. żarłem przed chwilą zimną pomarańczową galaretkę Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 Te piwa cytrynowe w ogóle mi nie leżą. Sam kwasek. Za to ostatnio piłem cydr wieloowocowy. Fakt, że to polski cydr. W dodatku wieloowocowy (cydr polski? cydr inny niż jabłkowy). Jednak szczerze mówiąc przebija te wszystkie sikaczowe piwe. Szkoda tylko, że cena wysoka (chyba rozchodzi się o podatek), ale z kostkami lodu dla mnie to no1 alkoholowych napojów na lato 2012. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 zimna corona i sommerby to krolowie tego lata ewentualnie gin z toniciem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi