M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Niewyobrażam sobie możliwości zepsucia smaku placków ziemniaczanych cukrem lub śmietaną, zwłaszcza że można sobie dobrać proporcje przypraw i dodatków tak aby stworzyć wyraźny smak. Dla mnie cukier i śmietana to tak jak zalewanie każdej potrawy keczupem albo jakimś schu jałym sosem. Może operator kuchni nie potrafi zrobić jakiegoś smacznego dania, że jedynym ratunkiem oblanie całości jakimś dominującym go wnem? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Faktycznie lekkie posypanie cukrem, to jest zalewanie potrawy XD Cukier puder na pączkach to też zalanie sosem? Są placki ziemniaczane z cukrem, są placki ziemniaczane z sosem i mięsem, są też kurwa z chujem i cipą, jak komu smakuje. I nie jest to absolutnie dziwne. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Rudiok, nie wiem czy ogarniasz takie coś, ale nalesniki tez mozna jesc na słodko i na słono. I teraz taki rudiok bedzie wmawial innym ze można tylko na słodko, drugi powie ze nie, woli na słono, a rudiok na to: mleko też solisz? Ale naleśniki to sama mąka, co dodasz to tak smakują, sól lub cukier jak kto lubi. A placki ziemniaczane z cukrem są dla mnie jedną z największych zagadek. Mamy ziemniaki, cebulę, tłuszcz i do tego cukier, który nijak nie pasuje. Ja się szczerze pytam i po prostu chcę poznać opinię. Skoro ziemniaków nie cukrzysz to czemu na placki cukier sypiesz. Edytowane 18 lutego 2017 przez Rudiok Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Cebula w plackach ziemniaczanych? Jak się robi na słodko, to z samych ziemniaków. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ja nie wiem jak ci starzy robili placki ze miales z ch ujem i ci pa, kazdy mial jakies tam swoje dziecinstwo ale rozi, zamknij morde kiedy pisze do kogos innego. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ciekawe, czy kiedyś ci coś w życiu podpasuje, jebany marudo. Ekspercie od siedmiu boleści. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Dobra, zdradzę wam sekret, bo nigdy nie dojdziecie do porozumienia. Placki ziemniaczane tylko po węgiersku/zbójnicku, z gulaszem No..... a nie z cukrem jak pizdy. Może z konfetti albo skittlesami? :[ Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Z jednej strony beka, ze ktos wyznaczyl reguly spozywania placka z maki i wody dla biedoty (druga beka ze bialy czlowiek sprzedaje to innym bialym ludziom w restauracjach zwanych wykwintnymi za duzo pieniondza). Ale z drugiej, jedzenie pizzy, ktorej sama kompozycja skladnikow powinna byc smaczna i dawac kubkom przyjemnosc, zatopionej w sosie czosnkowym, ktory swoja intensywnoscia wiekszosc tych smakow redukuje to jest top kek. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Co niektórym to chyba też dupa pęka, jak ktoś sobie posłodzi herbatę albo kawę. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Spartakusom bo cukier jest niezdrowy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Nie, bo cukier psuje smak dobrej kawy. 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Inaczej skąd bym wiedział, czy świeży. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Dobra, zdradzę wam sekret, bo nigdy nie dojdziecie do porozumienia. Placki ziemniaczane tylko po węgiersku/zbójnicku, z gulaszem No..... a nie z cukrem jak pizdy. Może z konfetti albo skittlesami? :[ Wygrałeś, rozejść się. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Nie słodzę herbaty już 4 miesiące. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Nie słodzę herbaty 32 lata 32.... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ale co z tego jak nie potrafię sobie odmówić gazowanych, słodzonych napojów ehh. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Ja z 3 lata już chyba. Nic to nie pomaga niestety. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 A jak słodzę ksylitolem to co? Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Nie słodzę herbaty 32 lata 32.... LMAO forumek czytany przez lupe czy wnuczek pomaga? 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 A jak słodzę ksylitolem to co? Bogacz yebany jeden. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Musztarda francuska Madero Premium - słaba, jadłem dużo lepsze. Masło migdałowe Meridians - Bóg wśród jedzenia, coś wspaniałego. Masło orzechowego o smaku kokosowym SFD - dobre, ale raczej bez fajerwerków, kokos lekko wyczuwalny. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 A propos musztard - są u nas jakieś dobre miodowe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.