mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Wrzucasz fasolę do wrzącej wody na 5 min. Później smażysz na patelni aż się zarumienią. Sól do smaku i gotowe. Polecam. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 xD A jedliscie frytki z pierogow? - gotujecie pierogi we wrzatku przez 5min - potem na patelnie i smazycie az sie zarumienia Smietana do smaku i gotowe. Polecam. 4 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Ogólnie, fryty z pietruszki, batatów, czy fasoli to kozak. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Kurde. Frytki z pierogów, zwłaszcza ruskich, są super :). Uwielbiam odsmażane. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 No ja czasem robię frytki z mielonych, wiesz, kroisz i smażysz aż się zarumienią, pycha. Najlepsze frytki jakie jadłem. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Wasz sarkazm zasmucil producenta frytek z kurczaka. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Jak zwał tak zwał. Po prostu wszystko co smażone jest frytką. Dziś jeszcze frytki z kaczki jadłem. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 A na śniadanie frytki z jajek pewno, co nie? Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 W sumie to tak. Omlet. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Zjadam sobie młode ziemniaczki z koperkiem, jajeczko, oczywiście rozlane, mizeryjkę z gruntowych ogóreczków i się zaraz zesram, tak mnie boli brzuch. Ale smaczności same, tak czy siak! Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Ciemny rum z Gwadelupy z lodem. #bogactwo Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Schabowy z ziemniaczkami i kalafiorkiem. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Co do grzybów, to ja pieczarki często podjadam jeszcze przed smażeniem/pieczeniem i żyję. Za borowikami nie przepadam, sos grzybowy plus te grzyby z ziemniakami... a fu, żuje sie to jakbym jadł ślimaki. Najlepsze co moze być z tych grzybów, to wyjście do lasu, oderwanie się od kąputera, czy kąsoli. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Jak mi grzybki szkalujo ;( Ale po grzybiarzu to sie nie spodziewalem ;/ Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 grzybki najlepsze, nie ma to jak sos z zebranych przez siebie borowików 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Prawilne dwie buleczki chrupiace prosto z piekarni, salami, ser, pomidorek i salatka warzywna z jajkiem i majonezem. MAJONEZEM! Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Truskawki ze śmietaną i cukrem. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Agrest, maliny, czereśnie, porzeczki, prosto z krzaka. Kocham wieś, jadłem jak poje.any. 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Agrest i czerwone porzeczki za małolata Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Agrest z krzaka ale bym oje.bal ;( 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Jadlbys aż bys nabrał zielonego koloru. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Bez skorki, to bym sie zrobil przezroczysty. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Sałatka z kurakiem i grilowanym serem halloumi, jo mamuś, petarda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.