Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Nie trudno zrobic lepszego burgera niz w maku. Ich bulki to parodia a plasterek miesa jest grubosci podpaski. ;/ Obecnie zaciskam ciemny chleb 100% z twarogiem poltlustym + kawa. Ale pozniej imieniny ojca to nadrobie walke z brzuchem i bede mial roznorodnosc potraw na kilka tygodni nadrobiona. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Wędzona w całości makrela na śniadanko Szkoda, że już nigdzie nie da się dostać wędzonych filetów bo były, po prostu przepyszne! Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Skonczylem juz trzecie oczywiscie jedyne normalne piwo dla kobiet czyli reddsa i w sumie to mam cisnienie, ze trzeba jechac do marketu po nowe lody. Czy na miescie beda patrole i czy jazda po alkoholu to cos zlego ? Filipinko pomoz mi. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Usagi po 7 kasztelanach jechal, skasowal drzewo i zabrali mu prawko a ty sie boisz po redsie? o_O Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 No w sumie to licze, ze jakby to powiem ,ze pilem reddsy i policjant powinien wybuchnac gromkim smiechem, wysmiac mnie i kazac jechac bo dawno nie slyszal takiego dobrego dow(pipi)u a ja tym samym podstepem sie wywine. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Wędzona w całości makrela na śniadanko Szkoda, że już nigdzie nie da się dostać wędzonych filetów bo były, po prostu przepyszne! w lidlu są wędzone filety z makreli itp. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Wędzona w całości makrela na śniadanko Szkoda, że już nigdzie nie da się dostać wędzonych filetów bo były, po prostu przepyszne! w lidlu są wędzone filety z makreli itp. Wtf? Masz chyba na myśl całą makrelę, bo filetu nie mogą znaleźć nawet w żadnej wędzarni :o Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 wiem co zamawiam xD powinno być na górnej półce albo drugiej od góry obok/pod łososi, filety z ryb w przyprawach, jest tam m. in. filet z makreli. Chcesz to Ci jutro cykne fotke 1 Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Nie, jutro się przejdę i zobaczę, bo mam niedaleko do Lidla Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 panowie! Wody smakowe. Co polecacie? Bo żywce i nałęczowianki zalatują mi jedynie chemią. I są zbyt smakowe. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 A nie lepiej kupić normalną wodę, wcisnąć do niej cytrynę, dodać łyżkę miodu na upały kilka kostek lodu i już mamy za(pipi)isty i ZDROWY napój. Lepszy od tych smakowych wód gdzie jest choj cukru. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Tylko zwracajta uwage, żeby miód nie był mieszanką miodów spoza UE bo to najpewniej chińszczyzna. Najlepiej po znajomosci załatwić od kogoś miód z prywatnej pasieki. Ostatnio chleje Ustroniankę gaz z jodem i sie jaram. Niby bezsmakowa ale jednak przez ten jód smak inny ma. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ja biorę miód tylko "po znajomości", tak jak np. jajka, bo to co teraz jest w sklepach to strach jeść. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ja hoduje swoje krowy, bo strach. 5 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ja biorę miód tylko "po znajomości", tak jak np. jajka, bo to co teraz jest w sklepach to strach jeść. ostatnio po raz 1 od kilku lat jadlem kupne jajka, fuu Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Nie ma to jak od kurki, co smiga sobie i wesolo gdacze na podworku. Je kiedy chce, jak chce a stresu nie zaznaje. Ech. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Za(pipi)iście jest posiadać gospodarstwo i mieć wszystko pod ręką. Ze sklepu to ja biorę tylko chleb, cukier, parę przypraw i piwska . A ostatnio to mi siostra przywiozła słowackie piwo z wakacji. Smadny Mnich się zowie. Nic szczególnego, smak nawet przyjemny jednak bulwersuje mnie to, że ów trunek był w plastikowej butelczynie co dla mnie jest niedopuszczalne. Tylko ze szkła albo beczki. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Rany..jeszcze w liceum piłem te mnichy. Dobre wspomnienia... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Miła pani w kefcu dała mi do stripsów nowy sosik - chill z miętą. BORZE JAKI ZAYEBISTY ktoś ma namiary gdzie coś podobnego można kupić? bo googluje i nie ma Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 sommersby dobre tylko niepotrzebnie 2 pilem bo rano glowa bolala Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Kupilem 20 kg kukurydzy na placu. Piekne kolby i ten slodki smak. ;ppp 10 kg szparagowej tez wciagnalem no i czeresni i wisni nie bede sie chwalil. Kocham lato. ;pppp Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 szparagowa dobra gotowana i polana roztopionym maslem i bulka tarta z patelni Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) wlasnie zjadlem kanapki posmarowane lekko maslem orzechowym (te z lidla z kawalkami - za(pipi)iste) i nawalilem na to chudego twarogu...ymmm...tylko tak moge jesc kanapke z twarogiem Edytowane 9 lipca 2012 przez __bercik07 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 które masło ma kawałki orzechów? To z zieloną nakrętką ? Bo zachęciło mnie to do kupna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi