Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie trudno zrobic lepszego burgera niz w maku. Ich bulki to parodia a plasterek miesa jest grubosci podpaski. ;/

Obecnie zaciskam ciemny chleb 100% z twarogiem poltlustym + kawa. Ale pozniej imieniny ojca to nadrobie walke z brzuchem i bede mial roznorodnosc potraw na kilka tygodni nadrobiona.

Opublikowano

Skonczylem juz trzecie oczywiscie jedyne normalne piwo dla kobiet czyli reddsa i w sumie to mam cisnienie, ze trzeba jechac do marketu po nowe lody.

Czy na miescie beda patrole i czy jazda po alkoholu to cos zlego ? Filipinko pomoz mi.

Opublikowano

No w sumie to licze, ze jakby to powiem ,ze pilem reddsy i policjant powinien wybuchnac gromkim smiechem, wysmiac mnie i kazac jechac bo dawno nie slyszal takiego dobrego dow(pipi)u a ja tym samym podstepem sie wywine.

Opublikowano

Wędzona w całości makrela na śniadanko :) Szkoda, że już nigdzie nie da się dostać wędzonych filetów bo były, po prostu przepyszne!

w lidlu są wędzone filety z makreli itp.

Wtf? Masz chyba na myśl całą makrelę, bo filetu nie mogą znaleźć nawet w żadnej wędzarni :o

Opublikowano

A nie lepiej kupić normalną wodę, wcisnąć do niej cytrynę, dodać łyżkę miodu na upały kilka kostek lodu i już mamy za(pipi)isty i ZDROWY napój. Lepszy od tych smakowych wód gdzie jest choj cukru.

Opublikowano

Tylko zwracajta uwage, żeby miód nie był mieszanką miodów spoza UE bo to najpewniej chińszczyzna. Najlepiej po znajomosci załatwić od kogoś miód z prywatnej pasieki.

Ostatnio chleje Ustroniankę gaz z jodem i sie jaram. Niby bezsmakowa ale jednak przez ten jód smak inny ma.

Gość kad2
Opublikowano

Ja biorę miód tylko "po znajomości", tak jak np. jajka, bo to co teraz jest w sklepach to strach jeść.

ostatnio po raz 1 od kilku lat jadlem kupne jajka, fuu

Opublikowano

Za(pipi)iście jest posiadać gospodarstwo i mieć wszystko pod ręką. Ze sklepu to ja biorę tylko chleb, cukier, parę przypraw i piwska :D .

A ostatnio to mi siostra przywiozła słowackie piwo z wakacji. Smadny Mnich się zowie.

smadny_mnich.jpg

Nic szczególnego, smak nawet przyjemny jednak bulwersuje mnie to, że ów trunek był w plastikowej butelczynie co dla mnie jest niedopuszczalne. Tylko ze szkła albo beczki.

Gość kad2
Opublikowano

sommersby dobre tylko niepotrzebnie 2 pilem bo rano glowa bolala

Gość kad2
Opublikowano

szparagowa dobra gotowana i polana roztopionym maslem i bulka tarta z patelni

Opublikowano (edytowane)

wlasnie zjadlem kanapki posmarowane lekko maslem orzechowym (te z lidla z kawalkami - za(pipi)iste) i nawalilem na to chudego twarogu...ymmm...tylko tak moge jesc kanapke z twarogiem :P

Edytowane przez __bercik07